tisdag, december 3

- so cold

- lovelovelove

- favorit



´´Something has changed in you. Towards me. You're distant, cold. I don't know what I've done, but I'll leave you alone from now on if that's what you want. Is that what you want? You know why I'd leave you alone? Because I care about your feelings more than mine. I love you. There I said it, not just on some chalkboard. I would never let anybody or anything hurt you. I've never felt that way about anyone.´´

- nytt jobb!

Lämnat sjukhuset. Saknar kollegor! Men har å andra sidan ett fast jobb nu på ett helt nytt boende. Skulle ha börjat 7januari men fick börja i helgen. Känns positivt och bra. Framför allt har jag ett schema!! Och mycket närmre nu. Nytt jobb, ny början, nya kollegor, nytt nytt nytt. Kanske var det just det här jag behövde?

Idag är jag stabil i sinnet, faktiskt varit hela helgen. Saker och ting rör mig inte lika mycket som förr, min energi går till det nödvändiga, leva för mig och må bra för mig. Jag räcker inte till för att tänka för någon annan, oroa mig för någon annan. Inte just nu. Det är väl därför jag är så pass stabil. Och det är skönt. Detssutom att få vara själv, för jag orkar inte prata, orkar inte lyssna. Musik och bara musik, lite träning där emellan! 

xxx88

I feel the water flow as I watch him go
Boy, life is cynical despite my heart of gold
Oh, no, buddy, don't you cry as they go
Life changes all of us, it's not your fault