söndag, februari 22

jag är så less,
är det nu man ska börja
räkna timmarna som går?


kungligt? hahaha! så sjukt grym.
(han är svensk och heter 'Thepeacefulcat' on youtube)


Hmmm... What do i wanna talk about. Or.. Write about.. Slurping on kaffe as i do often theese days. Have a snuff under my lip. What more? The taco was really the drop, but i ate it. it suckz, cause now my stummy is konstigt. Im feeling sick and my heart is tickeling. Jag tror seriöst att jag har något sorts hjärtsjukdom, men alla tror bara att jag är paranoid. What more.. Msn suger? Alla suger. Förutom jag. För jag suger aldrig. Im way too good for that.
förlåt, om du bara varit min från första början,
hade jag aldrig sagt det du inte velat höra.

seg dag. Är trött och sliten. Nåja ska inte klaga, går bara Måndag och Fredag. Imorgon börjar jag tio och har bara en lektion plus bild. Fredag slutar vi kanske tidigare. Klarar jag inte båda dom dagarna, så vet jag inte vad mitt problem är. Sjävklart är jag trött och sliten, med dom få timmarna jag får sova om nätterna. Funderar på att börja ta sömnpiller igen, men då är jag så sjukt trött på dagarna också! Men kommer man in i det systemet, så blir det bra. Fast nu har jag gått ur det i ungefär två veckor? Aja, det löser sig. Det gör det alltid.

Men gladare är jag iallafall idag, fått i mig kaffe och varit vaken sen 11. Nu blir det tacos rester till middag, fast jag inte alls är hungrig. Men kaffe och snus lever man inte bara på, då blir man tjock.
Det kommer bli bra,
jag kommer bli bra.

Imorgon är det en ny dag,
då är allt jätte bra.

Någongång finns jag inte,
och då har jag ens kunnat leva ett liv.

Vart egentligen går allt fel för mig?
Och varför just jag?

Som jag sa blev allt bara värre för varje minut typ. Och här är jag, jag skakar så mycket att jag inte ens kan skriva. Jag fattar inte något just nu, allt känns så stilla. Fast ändå rullar det miljontals tankar i huvudet, jag säger alltid att jag tänker för mycket, och det gör jag. Jag hatar hatar hatar hatar det. Just nu vet jag inte ens vad jag försöker med, eller om jag kommer lyckas. Om jag kommer nå en nivå jag vill. Vad försöker jag ens fly från? Vad försöker jag ens finna? Vad är det som fattas? Allt jag vill ha är i mina händer. Mina val kan jag göra när jag vill, så varför sticker jag bara inte? Vill du ha din frihet, får du ta den.

Känns som om det här är fel värld för mig.