fredag, januari 29

åh, fick just öl i ögat. Fast jag överlevde :'D
Sitter hos Ellen och försöker få upp stämningen,
ikväll ska jag vara tyst om mig själv.

<3

(för en gångs skull känns det som att jag inte har något att lätta på,'
allt går bra och jag är glad. I just love this feeling)
Lejonet
+ Social, utåtriktad, rolig och charmig
- Kan vara väldigt elak ibland,
har svårt att acceptera ett nej, slarvig och lat


det lönar dig att följa och handla. Var hundra årsen jag köpte Tom&Jerry, och det finns inga godare kex. Eller jo, mumin kex. Fast det är ju en självklarhet! Hade även glömt att man får med en liten leksak, aw. Har även fått tag i lite öl, blir att vara med Ellen, Ellen och Linus. Så det blir en bra kväll iallafall.
Så nu förfestar jag med kex och kaffe!


vad gör jag? Ingenting.
skulle iväg på middag klockan fyra, EH-HEE.. got to go.
(och kvällen kommer väl bli, ..baiz?)
- It's like wishing for rain as I stand in the desert
åh det var mysigt att promenera, förutom att solen hann försvinna medans jag var ute. Skulle lätt ha klivit upp typ nio om jag visste att det var sol idag :(. Men jaja, gick förbi pappa och kollade hur långt dom hade kommit. Och hela vardagsrummet är klart, förutom listerna och möbler. Annars, pprrr prrr.. Längtar till köket kommer :'D Oh what a change.

Annars tror jag jag ska vara med Evelina idag? Fast man vet aldrig, kanske hon far ut ändå. Hon och thörnis ska iallafall till roasters och ta en öl, som varje fredag nu för tiden? Eh. Och jag ska vara här hemma och plugga. Är sjukt sugen på öl, but we'll see. Förra helgen var så skön i och med det att jag bara chillade, hela helgen. Gerrr. Eller vad gjorde jag förra helgen? .. Hm.

På söndag tror jag iallafall jag skulle vara med frugan, plugga och sånt.
Annars är det mesta oplanerat, he-he-heeee.


tydligen sa jag till min mor imorse att jag inte orkade skola idag, för min sömn var viktigare. Så hon sjukanmälde mig. Nu kommer vi till det här prata i sömnen igen, för imorse har min telefon ringt hur mycket som helst. Och jag vet att jag har pratat, men jag vet inte vad jag har sagt? .. Eh.

Iallafall, vaknade nyss. Eller kring tolv. Käkat frukost och sånt, och funderar på att ta en promenix på en stund. Sen plugga en jävla massa, GOD kill me.