tisdag, december 16


Jag älskar kärlek i filmer, pppprrrrrrr.

Nog för att jag bara såg halva, om ens det. Men vadå, doom var ju på sexan :/. Och när ska jag växa ifrån sånna där overkliga (och egentlígen dåliga) filmer? HUR i hela världen kunde den komma före Costner? HAHA, jag slog även över till Titanic en snabbis, exakt när en 'svensk' ba: Vad i hela, Det är ju vatt'n över allt! Åååååh, jag dog. Också är det väl i Titanic svensken heter Sven till och med? Och den andra typ något annat svenskigt. Så nåjo, thats all about my evening. Vet faktiskt inte vad som händer här next, ..näst heter det. Evelina är helt gay och fet dissar mitt MESS? what's up with you :O.. Ja men också har jag BILLY TALENT i hörlurarna, dom var rätt off ett tag, men hörde .. En ny låt av dom idag, eller ny och ny maybe i should'nt say.. But new for me. Och då.. Då var jag tvungen att ladda ner hela skivan och ja. Nä nu har jag annat för mig, till exempel läsa andras interessanta dagar. So, godnight guys!

hey I long to play.



Okej. Behöver jag ens nämna mitt G i samhälls? Nä juste. Det var ju en ren självklarhet, så! Iallafall, när jag kom hem la jag mig i sängen med alla tre kissekatter, bajs vad mysigt det var. Den svarta somnade med mitt finger kramat och det var även så när jag vaknade 3 timmar senare, müüüs. Och när jag väl vaknade, vaknade jag av att gafflar skrapades mot tallrikar. HM, någon hade visst inte meddelat att jag var hemma? Men lite mat fanns det kvar, dock var det äckel pyttipanna så det spelade egentligen ingen roll. Jag har även drömt mycket om skola? OCH att Hannah hade ringt, när jag vaknade var jag helt säker på att hon ringt. Vårat samtal hade gått något i dne här stilen (dryg hannah):

Hannah: Hej.
Jag: *GÄÄÄSP* he..
Hannah:*Avbryta* Men ööööh?
Jag: Men jag sover ju.. :(
Hannah: Men jahaaa-ah??
Jag: Jaa :(.. Förlåt då -.-'
Hannah: Ja men di-ti.rii, vad ska du göra idag? :D
Jag: Ingenting, dudå? :D
Hannah: Men öööh, inget. Möt mig nu då.
Jag: va? Jaha, okej.
-Tystnad-
Hannah: MÖT MIG DÅ!
Jag: men.. Men.. Jag sover ju?!
Hannah: NÄHÄ, men följ mig en bit hem då.
Jag: Jaha, vart är du?
Hannah: Vid bron..
Jag: jag kommer nu då :).


.. Fast då somnade jag ju om? Och hade världens dåligaste samvete att jag inte följt henne en bit hem, och detssutom kan jag ju medge att jag var lite rädd när jag skulle ringa upp henne. DDet som fick mig att veta att det var en dröm, var när jag ringde Hannah och hon inte fattade något. Men sjukt, jag kom ju ihåg hela samtalet? Eller så har någon annan ringt och jag ba: BLA BLA BLA! Såg min Mor ringt nämnligen och att jag svarat.. Hm.. Blev hon offret?

Annars, efter min sömn satte jag mig här. Längtar till ikväll då 'The..' .... WHATTA?? vad hette den?? The... The... Guradian? Näääe.. Securityguard? NÄÄ! Bodyguard? JA, 'The Bodyguard' :D. He-heee, då my lovely Costner has the headlines... And... Withney Huston eller whatever her names is.. Och vet inte ännu vart jag övernattar, vilket som, ledig dag imorgon <3.
Baby Baby
When we first met, I never felt something so strong
You were like my lover and my best friend
All wrapped into one with a ribbon on it

----

SNART ÄR DET JUL HÄR I VÅRT HUS schalalalalala! Imorgon är det en vecka, fort går det! Jag menar, nyss var det ju faktiskt oktober .. jag emnar november. Fast ja, nyss var det ju oktober också! Jag blir bara segare och svagare för varje dag, serri. Palla också att jag har piss prov i samhälls idag och jag tränat på fel frågor. Eller nääää, inte fel frågor. UTAN FEL SVAR! Så, hur tror ni de går? Alltså, lätt att jag får G inge snack om saken. Ingen match. Ingen svår duell. En stor pissmyra mot en liten stack. Precis, jag älskar att ha sjävförtroende när'e gäller prov. Cause im a pro in everything and in anything, soooo... fuck u guys! Näää, inte fuck u. Men pussis på er! Asså seriöst, ja. Det såg iallafall skönt ut idag när jag fick VG skrivet bredvid Engelska, så jävla skönt. NAJS! Som ni läser och förstår, är jag väldigt.... ..... .... ... Jätte trött och less. Vill bara hem, lägga mgi ner under täcket och slå en lur. Men även det känns väldigt waste, eftersom.. Jag vet inte. Imorgon är jag iallafall ledig, på Torsdag är det fan bara lek, samt Fredag + fika. Och vi fick fika idag också, nääää asså jag orkar inte. FAIL PÅ PROVET JAO.

Annars, sitter och lyssnar på Rehab som ni säkert förstod. Inte först nyss lyssnade jag på versen, annars har jag bara lyssnat på refrängen.. hm, strange.. Ja, och igår var jag med hannnahbanan. Vi gjorde kastrull popcorn (Men Linfrö olja, smaskens) också hyrde vi film. Haha, åååhh. Den sög sjukt mycket, men med kisseungarna blev allt mycket mysigare :). Jag vet att det var något mer jag skulle skriva, men öööh, who cares.