tisdag, januari 11

ja men puss puss, här är jag IGEEEN... booring! Gabbis kom och hämtade mig på preem, så vi gitta förbi henne för hon skulle fixa lite stuffs, sen så for vi förbi donken och fixa käk, sedan hem till mig! Vi satt och surrade hur länge som helst om allt möjligt, som vanligt. Var jävligt kul att få träffa henne, synd att man ses så sällan.

Väntar nu på att André ska komma hem och fixa käk, sedan ska vi till pappa så jag kan få städa ur mitt rum.

pözzN
HEJHEJ HALLÅÅÅ!!! Jag vågar typ inte skriva i min blogg för jag orkar inte fixa den. Känns lite fel. Men ja... Jag behöver en tidsfördrift typ såhär, nu på en gång. Förstår inte varför, men kände mig folkskygg att gitta till skolan idag? Men kändes bra när jag väl satt på bussen. En lektion på 45 minuter är vad varje tisdag framöver har att erbjuda.

Annars har jag lite saker att ta tag i. Onsdag natt bjöd på ett riktigt fylle fall så hela min arm skrapades upp, så går nu med bandage. Mitt problem är då att .. Jag vill inte vara på praktik då?! OHYGIENISKT!!! Och ingen lärare jag ville tala med fanns på plats. Så nu måste jag hitta på en lösning. Isak hjälper lite grann, men .. Ja inte till så stor hjälp ändå.

Nä ska ta mig en kopp kaffe och invänta en efterlängtad gäst, gabbbiiiis!! Sen ska jag väl ta tag i något slags pluggande, jag har typ glömt bort vad det är. Våran första läxa inför det här läsåret fick vi idag, jag skojar inte när jag satt som ett frågetecken. Läxor? Vad är det?

Kommer typ inte ihåg när jag pluggade sist... Åhnej.
Jag vill verkligen fixa min blogg, så kanske tar tag i det ikväll!!