onsdag, december 24

Okej... God jul förresten. Men tänkte rabbla upp allt jag fått denna juvliga jul. Hur det nu ska gå, men har en hel del framför mig.

Jag har vetat hela tiden att jag ska få en dator med plattskärm och rasmus en plasma tv, så det var inte så förvånande. En tradition för oss är att varannan jul med mamma, varannan med pappa, den här julen var mammas, så vi övernattade hos pappa och skulle fara två till mor. Iallafall, igår vid middagsbordet sa pappa att vi skulle få öppna dom tidigare så vi kunde få leka lite med våra saker. Men for först till banan för att hjälpa med att baka något med flingor och choklad. Efter det for jag hem, åt julskinka sen öppnade vi. JAG KOPPLADE HELA DATAN SJÄLV! .. Fast ja, hur många datorer har jag inte hunnit ha genom åren -.-'

Hmm.... Av Hannah fick jag tre böcker, YES! Guu vad jag har saknat att läsa, har inte läst på säkert en vecka, och har inte haft något att läsa?! Förutom ett ton frida tidningar, urlästa, urdåliga. Så jag blev svin glad :). Sen fick jag ett kors halsband av mamma, Thomas Sabo, skitsnyggt! Man kan koppla andra länkar, och kedjan är grym! Sedan fick jag Schampoo, badskum med olja ^^, tvätt svamp? oj vad mer fick jag? öhhh... Fick massor med mer av hon, nagelbands kräm! Alltså jag önskade mig massa typ, som hörde till badkar för jag älskar att bada. Av farmor fick jag massa små saker, en tvål från lush, 1500kr, något från Garnier make up remover?? Schampoo och balsam där med! Snoddar, haha fotfil! en borste och massa mer typ? Sen har jag fått Bio biljetter, två stycken + 2 läsk + 2 popcorn (HANNAH^^?) Två Paradis, TVÅ HUNDRA KRONOR PÅ BOKUS!!! .... Jag vet att det är något mer, det är typ mycket mer små saker? Ja, vantar :D. 200 kr till..... Hm.... Okej, vi säger att det där var allt.

På lördag ska vi fara och köpa högtalare till tha computer, allt ska vara nytt! Och sen ska vi köpa nätverkskort, sen ja... Kläder, något till Hannah, and then the money is slut. Nu ska jag ta ett skumbad och vara nöjd med denna jul. Har nötit GH några.. timmar... Så är ganska slut i mina fingrar, också måste jag börja skriva här? Åhhh...

Juste, kan säga att mina kläder kom igår vid ett, och jag älskade med skjortan! Okej, näää, men den var så snygg att jag tänkte tanken. Och oversizen var så mysig och mjuk så jag vilade med den, ville inte gå så mycket längre... Det är ju ändå kläder.

Som ni märker har jag fått i mig för mycket av glöggen och ska nog sätta punkt nu. Hoppas alla har haft en najs julafton, för det har jag! :)