söndag, januari 11

ska bara slänga in ett snabbt inlägg. Meddela att jag är trött och den här dagen varit sjukt SEG! Inatt när jag skulle sova, så tog jag ett sömnpiller som man inte ska ta på natten och som man inte ska ta om man redan är trött. Men det gjorde jag, och la mig ner för att sova. Trots att jag var avslappnad och var påväg att somna några gånger, såkunde jag inte, på grund av att ett visst antal människor var fulla och högljudda. Jag bankade i väggen och tog ett till. Alltså, lönt klockan fyra på morgonen? Nej. Tror ni jag var LITE trött när jag var tvungen att stiga upp klockan tolv. Tror ni jag fortfarande är trött? Svar ja. Fast det har jag ju redan sagt. Så idag ska jag försöka sova utan hjälp, men något säger mig att jag ändå kommer sova oroligt och vakna stup i kvarten. Äh, det kanske bara är något psykiskt, att jag tänker att det kommer bli så, ni fattar.

Mötte upp Ellen när jag kom till mammz. Vi skulle gå på en promenad, men det blåste ju sååå mycket. Så vi gick mellan lägenheterna. Känna bra att vi börjat umgås igen och hoppas att det fortsätter så här. Annars, .. Käkat middag hos min mormor och badad badkar med musik, badbomb, bubbelz och en gammal tidning. Det var skönt att få slappna av och bli varm, för jag har varit frusen hela dagen. Jag tror nog att en förkylning är på väg! Fine for me, skulle gärna skippa halva den här terminen iallafall.

Hm.. Så skola imorgon. Mamma säger att jag inte ska känna någon press, stress eller irritation på grund av skolan. Men i fredags när jag var sängliggandes, fick jag ett samtal från Bernt. Det lät ungefär så här.
- Hallå?
- Hej Johanna.
- .....
- Vi saknar dig, vart är du?
- Men hemma, jag är sjuk.
- DU får inte vara borta från skolan!
- MEN JAG ÄR SJUK.
- Men du FÅR inte vara sjuk!
- .......................................
- Du måste jobba med matten så mycket du bara kan och får inte förlora en ända dag från denna termin.

Ska jag inte känna press, stress eller irritation? Sen när kunde man bestämma över sin hälsa? Sen när i helvete kunde man bara säga: sluta att vara sjuk nu. Också blev man frisk, bara så där. Berätta hur fan man kan styra något sånt, IDIOTER! IV suger kuk och jag kommer ge upp. Jag orkar inte med denna jävla press på mig hela jävla tiden, just när alla blivit så stolta och jag har blivit så 'stark', bara det lägger mer press, att inte ge UPP. För det är ju sån jag är nu, elelrhur? En sån som inet ska ge upp, för att jag blivit så stark. Vad i helvete skulle jag göra om jag hoppade av? Uppmärksamheten jag fått nu och berömmelsen skulle försvinna och åter igen skulle alla börja tvivla på att jag ens kommer klara något mer igen, fast denna gång skulle dom tvivla mer. Ingen skulle vara stolt, mamma och pappa skulle inte kunna skryta så som dom gör nu och dom skulle inte ens våga prata med mig. Jag vill inte tillbak, men vad ska jag göra? hålelr fan på att flippa ur.

Så sjukt less. Kanske känner jag bara så här nu, när det är söndag och jag är trött. Jag vet faktiskt inte. Imorgon är det en ny dag, jag kanske klarar den här veckan rent utav perfekt. Jag tänker kanske annorlunda imorgon. Eller inte.
SHuuuEz. Åååååååååååh, jag ska sova! sova sova sova. Jag är ju till och med trött :/. Men jag skulle sova nyss, höll just på att stänga av datorn då datan började blinka och .. Det kom ett larm ljud som lät.. 'DI-TIII-DI-TIII' eller 'DI-NII-DI-NII' typ, larm ljud. Också flög det fram värsta rutan också stod det 'Seriously, dont get panic' (okej, det stod bara: få inte panik för vi meddelar bara att något ..) Asså dom hadde typ hittat något som kan vara skadligt. MEN VADÅ INTE FÅ PANIK? are you kidding? Om datan börjar blinka och det där ljudet, och alltså.. VA?!

Anyways, skulle rensa bort det nu, men går inte så bra, eller snarare inte så snabbt. Men lyssnar på Oasis och gäspar. Tänker rätt mycket på skolan, rädd för att falla tillbaka. Jag klarade ju en termin, varför inte en till? Och en till, och en till, och en till, och en till och två till. Varför kan jag bara inte klara alla 3½ år som är kvar? Kanske för att jag är dålig, för att jag ge upp lätt. Eller bara för att jag suger. Åh, hjälp mig? Eller döda mig, då slipper jag resten av skiten i samma veva. Nä man ska inte ge upp, därför ska jag kämpa mig igenom den här veckan till att börja med. Jag kan iallafall inte säga att jag ska klara den här terminen, för allt kan förändras på några sekunde. Så, jag ska iallafall klara den här veckan :).

När jag blir stor och ska söka in på gymnasium, det vill säga snart.
Så ska jag söka in till barn och fritid kanske.