tisdag, december 2

He is outraged when Bella inadvertently informs him that she and Edward plan to make love before she becomes a vampire, because he knows that Edward's strength could kill her. When Bella and Edward return from their honeymoon, Jacob finds that she is pregnant with her and Edward's half-vampire, half-human child and has become desperately weak.

Curse me who cant keep my fingers out of this!
Vet ni vad jag tänkte nyss? 'Idag är det Andra advent, tänk, om två dagar är det jul.' Jag tror jag måste ta ledigt från livet ett tag, okej, vi kan börja med att ta ledigt från skolan. För så här virrig har jag inte varit på hundra år säkert, har jag ens varit så här någon gång? Hm, sov hela rasten iallafall. Och jag funderar på om jag har en klocka inställd i skallen, varje morgon vaknar jag klockan 4, 6 och 7. Ni vet, snooze i skallen? Ah, sen så varje gång jag somnar på rasten så vaknar jag EXAKT klockan 10. Jag är iallafall lite facinerad. Hm, sen så hade jag Matte, vilket gick förvånadesvärt? Sjukt bra, Sarah hjälpte mig, eller satt bredvid och trodde jag behövde helt mycket hjälp. Också som vanligt var jag svin snabb tänkt, och då är jag tyst under uträkningen och då säger hon typ hur man ska räkna ut medans jag tänker, sen jag ba: Nej, för man gör så här: 68949-38746+487394-287467x112 = 38483 :D. Hon ba: Öhh.. Vi tar fram miniräknaren.. Fast såklart har jag rätt, hehehehe. Så matten gick super, gjorde klart det där innan diagnosen (två och en halv sida) och sedan själva diagnosen, hehe.

Nu har jag Samhälls kvar, sedan slutar jag och drar mest troligt på stan med Banan på dirren. Vet inte vad vi skulle göra, tror hon skulle kolla på jeans eller något sånt? Sedan är det Bio klockan kvart över fem (kvart över sex) men vi skulle fara från Hallon kvart över, så är vi där halv, så hämtar vi ut biljetterna, sen kanske vi skulle käka ellernå medans :). Yeye, we'll see.

Och banne mig vad veckorna rullar, snart är det faktiskt bara två dagar kvar till jul. Och vad är det med öppet hus på lördag? SHiiiiit, jag kommer iallafall sova hela Lördagen och sova hela lediga måndagen.