fredag, december 19

Kvällen är fortfarande inte bestämd, men om det så skulle sluta med att bara vara hemma, så skulle det vara ganska skönt. Slå på en film, basta eller bada, musik, popcorn, MYS! Men kul skulle det vara att hitta på något också. Egentligen skulle jag bara lägga in den där filmen, för jag dör! Ser massa saker jag nötte förut och håller på att garva sönder. So now im going to keep doing what i do and chill-e-le-dilli-ling.

jätte kul. Imorse när jag kom till farmor gick jag och la mig på en gång, och då tänkte jag: Tog jag med jeansen nu? Sjävklart jag gjorde. Jag somnade och vaknade när klockan ringde kvart i nio, och då skulle jag klä på mig. Vad tror ni jag inte hittar? Juste, Jeansen. Det ända som täckte mina ben, var mina röd rutiga pyjamas byxor. Så nu kan jag inte fara till skolan, samtidigt kan jag inte fara hem. VAD HAR JAG GJORT??? Har blivit så sjukt straffad för länge. Och när jag ska ringa mamma, så svarar hon inte. När jag ringer morfar, så svarar han inte. När jag ringer min bror, så svarar han, men tror ni han kan hämta mig? NEJ! Nog för att det bara var fika, men skulle väl mest vilja veta vilken dag vi börjar.

Igår såg jag på The love guru, som är väldigt.. Speciell. Men bra var den, till och från. Och jag tror även att jag har blivit förklyd, min näsa är ju redan förstörd, men har så sjukt mycket slem i halsen och hostar som en korv. Nä asså jag orkar inte skriva mer, är så jävla arg/irriterad/less/dödasugen.