måndag, februari 22

jag har pratat med några, men det var dig jag behövde prata med.
TACK Evelina, jag säger det allt för sällan. Men du är bäst.

köpte pprrrprrrr tröjan idag, äntligen. Jag och Amanda har spanat in den från skyltfönstret för länge nu, och idag köpte jag den. Och den är snyggare och sitter bättre än vad jag trodde den skulle! GRR. Och en annan sak, HEHE,

Tisdag - Lediga
Onsdag - Praktik
Torsdag - Praktik
Fredag - Lediga
SPORTLOV!

is this good or what?! Nog för att jag har lite homeworks, .. Men ändå.
annars är det bra, bara bra.
maumaumau, ska bara på engelskan. Eller det är så jag känner nu. Och jag tycker inte om att skriva blogg längre, det är bajs. För jag skriver ändå aldrig vad som typ händer, och sånna här roliga och interessanta saker som händer. Och ja, orka.

är annars as trött, läste lite edgar allan poe's igår. Lite black cat och sånt. Drömde även att jag var as chill och typ as hög? Hela natten var jag det, och jag gick emellan olika världar bara genom att gå ut genom olika dörrar. It was.. Special. Så var as död imorse. Men jag överlevde.

Har min stickade bruna mysiga stora tröja, jeans leggins och en slarvig toffs. Men det är as mysigt, som sagt, ska se slutet på romeo och julia. Fast, det är den nya versionen, som alla i hela världen har sett, förutom jag. Har inte ens sett riktiga versionen, om det nu finns en sådan. Har inte ens läst boken. Om det nu finns en bok. Bara hört talats om dom.

Ja, och lyssnat på Mickey Avalons version, eh-hee.