fredag, december 12

Gratis färgade linser :D

Blev tipsad av Issa om fargadelinser.com att om man är bloggare så får man färgade linser helt gratis!Allt du behöver göra är att skriva ett inlägg om dom och maila dina uppgifter :).

Läs mer på hemsidan!
heiheihei..

Min dag har varit helt konstig, haha. På morgonen när jag vaknade vid sex, så var jag helt glad. Och när jag kom till skolan, det första jag såg var min samhällsbok (jag hade lovat att göra samhälls på morgonen) och kände på en gång hur det hettade till rejält och jag ville bara springa ut därifrån.
1. Jag var svin trött, som om jag skulle svimma.
2. Plötsligt blev jag så jävla arg, för ingenting egentligen?
Också kom .. Bernt tror jag? Han ba: HEHE, redo för samhälls? :D Jag ba: VA? nae, jag tänker fan inte göra nå helvetes sammhälls först nästa jävla termin, jag orkar inte med den där jävla skiten.
1. DET BARA FLÖG UR MIG?
2. Jag har typ slutat svära?
3. JAG LÄT SÅ PTREVLIG :(
Han ba: jaha.. Läs ett tag då?
Så läste jag i lugn och ro, så kände jag hur lugnet började falla lite. MEN DÅ! Kom Bosse, HMM..
Han: Matte? :D Jag ba: NEJ. Han ba: Jo, lite :( ... Så tog han fram min bok och började gå igenom allt ihop som jag redan gjort! Och då blev jag plötsligt så där jävla arg igen att jag bara ville skrika han i ansiktet, slå han, allt, VARFÖR? (Sjukt kass dag..) Sen så skulle jag göra något där i matten, men sket i det. Så kom Bernt ännu en gång. Han: Hur är det med dig egentligen? Jag: Men jag är bara så jävla trött. (trodde det syntes väldigt bra när jag knappt orkade hålla ögonen öppna en sekund) Han: Jaja, men det är vi alla. Sa han SVIN drygt och OBERÖRT! DÅ, då kände jag hur jag bara ville springa ut, skrika och bara gråta. När rasten kom, gick jag hem till Farmor, visste inte riktigt vart jag skulle gå för att vara ifred, så jag satt mig i trappen och lät bara tårarna rinna.

Anledningen för min reaktion är just för att, eftersom jag har varit konstant glad nu i en månad (Nåja, nästan, i skolan iallafall) Och jag kan ju även aldrig gråta, förutom just den dagen i månaden då min ilska kommer och tårarna rinner i evigheter för alla gånger jag velat gråta sen sist den där dagen var. Och idag kom min befrielse dag, klart som fan att det kändes bra. Ringde och lipade till mamma, sen satt jag mig på bussen hem. Väl hemma la jag mig ner i soffan med täcke och slocknade med kattungarna på huvudet.

Ibland behövs sånna här jääättte bra låtar.
HAHHAA, SERIÖST, EUH!!!