torsdag, februari 17

the unseen of the unseen!




kollat igenom lite bilder här hos mamma, ganska roande!
kikat igenom alla bilder från i helgen, vad hände med att hälften(mer än hälften) var jätte suddiga? typ som att någon spillt öl på linsen? Eh haha. Jaja, några vart helt ok ändå! Sitter iallafall hos mamma, hon är på apoteket just nu och köper grejs för öronskabb som både hunden och katten drabbats av. Jätte roligt.

Vad händer mer då? Jo saknar André lite så här i förväg eftersom han är borta hela nästa vecka. Vad mer? Jo dricker ur min mumrik kopp som inte sker allt för ofta now these days. Funderar på om jag vågar flytta honom till mig och André, men eftersom jag är så jävla bra på att ta sönder saker hos honom, så vet jag inte om det är rätt val.

Lite små ångest för att jag inte tränat på hela långa veckan som varit. Visst, jag har varit upptagen. Men hade kunnat göra dagarna mer upptagna genom att slänga in ett träningspass här och där. Lite små ångest för den där kursen. Jag lovar, jag ska sluta chilla. Iallafall på skolan ;) me-heeeee. Nu ut på några snabba bloss sedan stalka alla jag känner på face. PUSS


Alltså jag har typ ingenting att skriva. Eller jo, jag har skrivit massor! Men inte här, eh.. Jag har typ ingenting att säga, för det händer inte så mycket? Ska ut på promenad snart och dricka kaffe hos mamma. Sedan ha praktik från 15-21. Så ja, det är typ allt. Jag har inga bilder heller, eller jo, från i Lördags på mammas dator. Alltså inte här.

Förstår inte vart jag vill komma.. John Lennon är bra och jag har tagit sönder en kopp!
POWERNAP!