fredag, augusti 8

trött, rastlös, huvudvärk.

jamen jo. Igår såg jag på film med bananen, det var svin chill. Hes the girl? tror jag den hette och den var iallafall skit kul. Som vanligt köpte vi för mycket godis och ja, vi åt mindre än vissa andra. Nu ska vi inte nämna namn, men två .. okej, tre fetton. They just dont get us. Men iallafall. Cola, ohja, det var gott somfan igår. I en vecka har jag druckit vatten, nästan för mycket. Men INTE cola, ooooh.. .. På natten gick jag iallafall ut med evelina, vi snackade huuuur länge som helst. Mörker hann nästan bli ljus ;o. Satt mig vid datorn, tanka hem eeh.. Im a legende 8). Också mumin, som jag blev sjukt sugen på. Dock äre inte så många som seedar, 4 tror jag. Så det blir väl inte klart först inatt, brukar ta typ 24 timmar om det är typ 3 som seedar så.

Jag är tjockt sugen på vattenpipa, för då slipper jag kedjeröka som en skorsten. Så jag ringde hannah, eller okej, jag skrev ett sms att HON skulle ringa. Hon ringde och hon sovde. Tio över ett skulle hon ringa upp, yey! så ska jag väl värma upp pipan och chilla med musik. Men pipan är typ fucked up ellernå, den funka fan inte sist. Trots att jag gjort allllllt man ska göra, aaaalllt! men jag kanske är för otålig näre gäller kolen, AHJO! vi får hoppas att den är på g, för jag äre iallafall :(. Sen så måste jag sälja nå packet så jag får pengar, troligtvis dricka nästa helg.

och EYYYYY, jag är bra nu. Liksom, igår och idag.
och sjukt fult igår, jag sa till evelina att jag inte saknade turkiet mer. Ändå satt jag där och bara: ååååh, bla bla bla.. bla bla bla.. sonny.. bla bla bla.. Men jag saknar inte det så mycket, mest när jag satt i flyget. Så kuwligt, jao. nu nu nu nu nu, ska jag....... ta-daaa! se på film :*