onsdag, februari 25

Det var en gång för så länge sen
Du och jag slogs mot dumheten
Vi följdes åt till våra drömmars stad
Vind i håret och vår sikt låg klar
Vi visste allt pojkars övermod
Ett farligt vapen var vår blinda tro
Det var en gång i ett annat liv
Ett annat dom mot ett annat vi


Nej nu måste jag sova,
fast min mage kurrar.
Natzi!
Och man ska tänka framåt,
annars blir allt fel.
Har jag lagt märke till.
Jag pajjade Ellens lampa,
snyggt.

Spänner musklerna, bara för att?!

Ellen tycker om att vara där nere.



Det var min kväll,
längesen jag var med Ellen sist <3
cut my heart in to pieces, this is my last resort.

Sådär, nu är jag här. Ellen sitetr här och sjunger till Fronda - mitt rop på hjälp, lolzer ^o) ..... Hm, jag vet inte hur länge jag ska vara här, när det gäller att vara med Ellen är allt alltid oplanerat. Plötsligt ska hon göra si eller så. 'öööh, palla dizza mig när jag sitter här bredvid? ^o) ... ' SVAR JA! geek.. Skoja. Men nu ska jag vara seriös, Ellen är emo. Hon bara: MITT ROP PÅ HJÄLP! och jag bara .. dissar henne? Hon är typ seriös. Och nu bytte hon till Mitt gränsland, hon söker min uppmärksamhet <3. HAHAHA NU VISAR HON ETT PAPPER!! .. hon ba: kolla vad emo jag är ;). Så står det typ, ljuset kommer emot mig <3.. Död.. Fuck allt.

Nej nu, fuck allt... Skoja men seriöst, vi har kul. Skriver senare :).
jag tror att jag är lite förkyld. Eller så är jag bara jätte trött fortfarande. Vilket jag är. Inatt drömde jag att jag hade en kuk, jag vaknade och jag hade en kuk. Vad mer drömde jag? Ett får sprang utanför fönstret, hela fåret var rakat och hade människo fötter. En röd ferrarri, en riktigt bil som såg ut som röda ferrariz. Hertsöskolan blev ett Leos lekland. Ica blev nerbombat. Sånna sjuka drömmar är feber sympton. Men jag är tveksam på att jag har just feber, så det här skrämmer mig lite.

Försöker vakna till, men det fungerar inte så bra. Kaffe och snus, en onsdag förmiddag. En jag som håller på att somna och måste ge en smäll då och då. Alltså, jag hade tänkt skriva mer, men jag vet inte vad det var som föll över mig nu, typ hundra miljoner kilo john blund pulver?! Gosh.