fredag, mars 2

Men fyfan så rastlös

Ja inte fick jag en syl i vädret att hjälpa med flytten, de har väl lagt märke till att mina armar krympt en aning och tog till starkare personer. Så yapyap. Legat i soffan vid mobilen sen flera timmar tillbaka och döör av tristress. Hääärliga tider må jag väl meddela om! Tänkte fixa spotify premium men la märke till att de är en gammal polares syrras mejl, de var på gamla tider när endast en del fick invites till spotify och vem som helst inte kunde fixa en användare. Sedan att någon på ett annat håll tagit min mejl till användare på något jävla vis gör mig förbenat förbannad. Så hur ska jag och spotify nu få en ny fräsh start?

Nä de är fredag och ikväll blir de öl, ska dock ta de lugnaste av lugnast. Hade mitt härliga fyllerus i onsdags och ramla omkring.
Så yapyapyap lär väl skriva tusen inlägg till som de ser ut nu, booring

gammal goding! hahaha

Kaffe och mobil

Hatar att skriva från mobilen, men jag har faktiskt inget bättre för mig just nu i denna stund. Önskar att blogger kunde fixa de bättre från mobilen, dom har ändrat själva blogg vyn så de ska bli lättare att läsa, öh ja vet inte hur jag ska förklara... Men skitsamma. Mamma håller på att flytta till en lägga som är granne med kungsfågeln, MH you know where to find me now! Nä men lär ju bli rätt mycket häng där på hålen och luncharna, hhehe.

Annars då, orkar inte klaga på min ångest kring körkort och matten. För båda två är i botten. Är allt för på topp för att bli nerdragen av saker som faktiskt går att fixa! Så vad mer då? Hmpfhhsg.. Ja de var väl inge mer, ska lägga klägg i ansiktet och höra hur de går med flyttningen och om de finns någon uppgift till mig! :)