söndag, mars 21

maten var god och jag fick en slant och något jätte speciellt pärlhasband, fast förstod inte så mycket av det. Men kommer ihåg att jag fick se det halsbandet då jag var jätte liten, och då fick jag höra: När du blir 18 år, DÅ!! Och den flashbacken kom idag då hon visade det för mig, coolt tyckte jag bara. Som med allt konstigt dyrt antikt jag får, får jag stor lust att sälja. Kommer det verkligen vara så kul att bara se på det? Då man kan tjäna rejält på att sälja allt och köpa något annat som är roligt att se på? Något fräschare, coolare.

Nej men dom säger att jag kommer växa upp från den konstiga tanken och faktiskt se tillbaka och säga till mina barn: Ja, när jag var i den ålder fick jag den av den och en dag ska du få den. Av mig.

I dont know... Eh-he.

For iallafall direkt till Linus efter maten, vi spelade left 4 dead 2 och var bara nördar. Jag kan ju säga att .. Jag kommer aldrig sluta vara rädd för det där spelet. Ändå är det as kul att spela, still.. hehe.. Sen like old days kollade vi en massa spök klipp, och vi har faktiskt sett alla i hela världen säkert, men fortfarande skriker vi. Var kul att träffa han, för det var så sjukt längesen! Fuljäveln<3

Kom iallafall just hem, tog bussen istället för en promenad. Ja, guess allt det där har skrämt mig. Men nu är jag iallafall i safe zonen av mitt rum, och stannar nog här tills solen kommer.