måndag, december 10

kaffekaffekaffe

... och teori i mängder, snälla gubben bland molnen eller vem som än styr och bestämmer, låt mig klara detta förbannade körkortet och få allt bortstökat! Jag hatar känslan av att behöva göra en massa hela tiden och få dåligt samvete över att lägga mig i soffan utan att göra något. För jag vet att jag måste plugga, därför känner jag absolut ingen ro. Det finns serier jag vill ha ro att se, och jag vill dricka mitt kaffe utan att förknippa det med jobb eller teori.

Jag har gått skola i hur många år som helst, jag gick 4 år på gymnasiet istället för 3, och under hela den tiden var det en massa MÅSTEN hit och dit, när jag äntligen lämnat eländet så måste jag tänka på kortet, vill bara få det bortstökat.. Detssutom vill jag inte vara beroende av andra längre, när jag går av mitt pass på olearys vill jag inte vara beroende av Sanna, och när hon inte jobbar vill jag inte behöva sätta mig i en taxi. Hade det inte varit snö och kallt hade jag cyklat, men vintertid klockan 5 på morgonen skulle det vara skönt att ha en bil att brumma hem med.

Jag svor på att hålla mina datum hemliga, men har redan sagt det till de flesta som frågat. Vad fan, fixar jag det inte så fixar jag det inte, förhoppningsvis fixar jag det andra gången eller 10onde gången. Men är så nervös, vill bara att mina hjärnceller inte ska blaska ihop till en smet och lämna mig där svarslös. Jag vill inte heller hamna ett fel ifrån godkänt, vill inte vara så nära och sedan bli krossad.

Har inte så höga förväntningar på mig själv, det kanske är bra, eller så är det dåligt, jag vet inte, men då behöver jag inte lämna vägverket besviken iallafall. Jag är en uselt dålig förlorare, jag HATAR att förlora, så självklart ser jag detta som en av mina livs största spel, så besviken kommer jag nog ändå vara, men inte lika som om jag hade förväntningar på att klara det.

Bla bla bla, ska he i mig min 4579369 kopp kaffe och plugga sönder.