söndag, augusti 30

hela helgen har varit lugn,

fredags:

slutade egentligen halv fyra, men vi fick sluta 30 min innan, alltså tre. Mamma och Evelina hämtade upp mig, sen bar det av till ikea. Köpte dator kudde, eller vad det nu heter. En ny papperskorg, .. Kläd hängare.. euhm.. Yäh, thats about it! Glömde dock att köpa ljus och allt annat bajs, eftersom jag var så trött där mot slutet. När vi kom hem, packade vi bara upp allt. Oj, jag tog även sönder en av mammas krukor som hon just köpt plus en lampa på väg mot bilen.. Var med Evelina en stund, gick och la mig kring ett?

lördags:

Snozade från nio till elva, sen gav jag upp. Städade till här hemma, gick ut en sväng med Evelina. Vi hyrde film, Radio Rock on the boat?? Något sånt. Och Flickan i källaren, hyr den aldrig aldrig aldrig, eller hyr och ångra er som bara den, eftersom det är den sämsta filmen NÅGONSIN, no kidding. Var även hos henne en stund, hennes mamma gjorde plättar, rau! Vi dunkade också musik, deppade över turkiet, deppade över hur vi blir pensionärer då vi snart kommer dö. Och att man borde ha sin pension medans man är ung istället och jobba tills man dör senare!

söndags:

Klev upp kring tolv efter att ha legat och sett upp i taket i en timme ungefär, iakktagit min sovande kisse, kollat upp lite mer. När jag väl klev upp var det bara att städa, diska och tvätta. Bädda säng och lägga alla hår/smink/hud produkter i ordning. Klätt på mig vardagsklädsel, lite enkelt och slitet så här på en söndag. Hade gärna kunnat gå omkring i pyjamas hela dagen, men snart bär det av till handledarbajskurs. HAHA, min katt skulle just, för en sekund sen, hoppa upp i soffan, och hon missbedömde liiiite och hoppade in i kanten och ramla på ryggen.. you have to love that kittiemau.

imorgon:

givetvis är det skola, kan inte schemat så bra, men jag tror vi börjar tjugo i tio? Vi kan även gå till halv fyra, .. men som sagt, jag kan inte schemat så.. I better just be quiet. Kommer väl bara ta det lugnt efter skolan, finns ingenting att göra här i söta luleå.