tisdag, maj 31

ÅH! Nu är jag mindre less, nu är jag bara glad! Blivit klar med det där bajsiga hemprovet, tänkte ta salprovet som var igår med valde att sova bort den någonstans bland mina mardrömmar. Så nu är jag klar, fyra fina sidor, iväg skickat, vackert, så fint. Nu kan jag lite om demokrati och partier också, kan vara bra, någonstans här på livets långa vandring.

Blir så glad nu förtiden, för jag, JAG!!! Kan få VG:n och MVG:n. Jag är alltså bra, om jag vill, när jag vill. Och jag kommer klara skolan, och jag kommer få en utbildning. Något som jag var så jäkla tveksam till redan i ettan. Jag var så säker på att jag skulle hoppa av, bara ge upp. Men jag kan ju, jag är ju as bra! Så he-hee, ses på sjukhus osv.

Lyssnar annars på Melissa horn, som jag rå dissat as länge. Fast varför, varför har jag gjort det. Hon är så vacker, hon sjunger så vackert, hennes texter och gitarren. Jag bara sitter och ryser, hela tiden.

Imorgon valde jag att ha en pluggdag hemma, fick faktiskt det och det behövs. Två uppgifter kvar i omv, vilket alla i klassen har (minst), och alla fick en ig varning idag. Haha... Ska även lämna bort kissen till vetrinären imorgon tidigt på morgonen, vi ska göra så hon inte får några fina vackra kissebebbar som hon själv.

Och som avslut på morgondagen vankas det öl på roasters, dvs om det är fint väder.
PUSSINUSS!
Vad ska jag skriva, för att du ska bli berörd
hur högt ska jag skrika, varje gång jag vill bli hörd
du vill att jag ska falla, mot något som du har gjort till ditt
men ska jag falla, då ska det finnas tid att falla fritt