lördag, oktober 20

- trött!

Igår var vi på aurora till typ 4 på morgonen, Andre sov över så tog taxi med Thomas och lillplura. Mådde så jävla illa när jag kom hem, hann bara över tröskeln så var spyan i munnen nästan, antar att det var för att jag drack snabbt till en början och sedan slutade dricka. Jaja det var iallafall trevligt som vanligt, vi spelade monopol och det var faktiskt roligare än vad jag förväntade mig. Jag och Maxim var ett bra team, men ensam är starkast och Andre tog hem spelet.

Klev upp tolv och var helt färdig i skallen, fick ju sova ut, men hade lätt kunnat sova hela dagen.. Men nej nej, ingen ro ingen vila, jobb vankades 16-21. Har faktiskt gått bra ändå. Imorgon ska jag jobba 7-16, kommer nog också gå bra, förhoppningsvis.

Känner ändå att jag vill ha en dag där jag inte behöve göra ett skit, för nu känns det som att det var ett jävla nra tag sen, jag kan faktiskt inte bara sätta mig ner och unna mig 10 minuter, för jag vet att dom 10 minuterna måste tillägnas åt att plugga teori. Jag kan inte heller sova ut varje dag, för min klocka ringer oftast 8 bara för att kag ska få något vettigt gjort, antingen vänta på att få jobba, plugga teori eller ha körlektioner, BLÄH!

Skriver från telefonen, så kan lägga in två bilder från igår och två bilder jag tog påväg till jobbet idag, shit vilket fint höstväder vi haft idag!