måndag, februari 16

Om ni undrar, så ska jag FÖRSÖKA att fixa den här bloggen.
Jag trodde det skulle vara svårare än det tydligen är,
fast ännu ska man inte dra för snabba slutsatser.
För:
1. Jag har inge PS.
2. Jag följer med strömmen.
3. går mot ljusare.
4. Jag kan inte ens nästan det här!

Well, banana, dont get mad. I just got facinerad of your look!
Lyssar på CK - kärleken och bara ler. Inte för att jag vet varför, kanske för att jag bara känner mig glad? Det behöver man ju inte ha någon anledning för. Idag på bilden så skulle man rita av någon bilf, typ mona lisa ellernå. Så skulle jag måla av Skriet. Också fick jag världens Dejavú känsla! Som om jag målat juste den bilden en miljoner gånger. Så i ett annat liv tror jag att det var jag som var en bra konstnär som var lite speciell och målade Skriet. Coooolt? JAO! Annars.. Jobbat med histora idag, fan vad skolan börjat kännas seg? Fast så är det ju till och från.

Jag vill även börja dansa, jag vet inte vad för dans. Typ, funk ellernå? Shit vad det skulle vara grymt! Street dance eller funk, helt perfekt. Mamma muntrar upp mig, hon berättade om en thai eller något sånt som började tävla karate i elit nivå när han var 45 typ. Men ja, jag dansa? OMG! hahahah. Nej men det skulle vara kul. I mitt nästa liv hoppas jag att jag tänker på det i tid, också blir jag världsmästare i funk. DET skulle vara najs om NÅGOT.

Ikväll ska jag nog inte göra något. Läget verkar spänt, på något vis. Men det löser sig och hemma behöver man vara periodvis. Fast det känns lite långtråkigt. Bästa medicinen mot det (som alltid), klottra lite, skriva, läsa lite poets, varmt bad så man nästan mår illa! Ljus, johnny cash, fota. Ja, nog finns det alltid val :). Tror faktiskt att jag ska rita och slå på J.C.
Gosh how nice this evening will be!