måndag, juli 6

vad har hänt idag? Sommarjobbet började, rätt okej faktiskt, nog okej för att klara tre veckor iallafall. Plocka ogräs och måla, ni vet sånt där. Träffat E och senare H som även vaxat mina ben, AJ! Fast det gick ändå bra (y). Lyssnar på smooth criminal och har just sett igenom några yt videor jag missat dom här dagarna. Funderar på för mycket, like usual. Men är glad att jag inte fegade ur idag, är värd lite stolthet. Känner även att skolan närmar sig, ska sommarlovet verkligen gå så här snabbt? Tydligen. När man var liten och inte räknade dagar, man visste inte vad det var för dag, vad klockan var, juni eller augusti, whatever, man levde dagarna som dom kom och kunde inte bry sig mindre om skolan var och knackade på dörren eller miltals bort. Det är väl något i den stilen man saknar.

Så ja, funderar väl mest på hur livet var förut. Hur orättvist allting är. Livet är som man gör det har man ju hört några gånger, ja det är väl rätt. Det finns dom som har det värre så jag ska verkligen bara hålla käften. Men ibland får man klaga och känna sig minst på hela jorden, det faller ju bara naturligt ibland. Jag är nöjd, borde vara det iallafall.

Men så kommer dessa komplex, är det min näsa? Mina ögon? Mitt hår? Mina läppar? Tjock? Kort? Hela jag? Alla har väl något komplex, men för varje dag tycks jag ha ett nytt. Det är inte det ena eller det andra, det är tillslut allt. Man kollar på alla dessa modeller och undrar om det där verkligen är vackert. Har tänkt många gånger, om jag fick ändra hela jag till det perfekta, fått alla att se sig om, skulle jag gjort det? NEJ, varför ska man sträva efter perfektion hela tiden? Varför alla dessa smala modeller på 50kg och en längd på 175? Om det är de vi strävar efter nu, hur kommer det se ut om 10 år? Jag tycker synd om framtidens ungdomar, hoppas verkligen att den tiden ger dom tid att växa upp och låter dom leva upp till deras utseende som dom är gjorda. Nu förtiden är man överviktig som normalviktig, normalviktig som smal, och perfekt-smal som anorektiker.

Jag är bara så jävla less.