fredag, februari 26

åh, jag vill bara skriva en massa. Och jag gör det, men lika snabbt suddar jag bort allt. Känns som att det är tusen saker jag vill beskriva, berätta och låta alla få veta. Men det blir tillslut bara tomma ord, och mina känslor går inte att samla i ett inlägg. Det går ingenstans. Försöker skriva dagbok, men det tar stopp där också. Och inte kan jag prata med någon heller. Allt är bara bajs, jag hatar verkligen det här.

Nu vet ni att jag iallafall inte är okej.
och min blogg kan dra åt helvete.
och facebook.
Pray to God who's deaf and blind
Var med Hannah hela kvällen igår, hon kom med zoega och merci choklad (a). Vi pratade om en massa, drack kaffe och rökte. Vi hälsade även på pappa en sväng, pratade lite där och såg på köket. Sen kom vi på att vi skulle se en skräckfilm, the grudge 3, man hoppade faktiskt till ibland. Men den var mest obehaglig. Höll på att skrämma henne efter filmen, hela tiden. Haha, åh jag är bra.

Vaknade iallafall åtta, eftersom hunden är hemma så vill han ju gå ut vid sju/åtta tiden. Suckz. Men vi gick iallafall en liten promenad, och jag är fortfarande vaken. Fast är såklart astrött. Men ska koka mig lite kaffe, funderar på att baka något eftersom Farmor ska komma förbi med pengar också ska jag göra min intervju.

Sen ska vi förbi pappa och städa. Ännu mer sen ska jag och E boka om hit och dit. Efter det ska jag vara med Hannah, vi kommer nog se på film ikväll också? I dunnoooo.