måndag, juni 22

nu ska jag inte komma med värsta depp inlägget. Utan bara försöka komma fram till hur denna sommaren ska gå till. Något som alla säger, under varje nytt år, det här ska bli det bästa året. Eller några dagar innan sommarlovet, Det här ska bli den bästa sommaren. Men det brukar oftast gå mot strömmen. Och nu ska jag gå mot den där jävla strömmen, Det här kommer bli den värsta, långsammaste, äckligaste, tråkigaste sommaren någonsin. Och nej, jag kommer inte göra något åt det, varför? För vad i helvete ska man göra utan pengar och i en kass jävla stad?! Supa bort hela jävla lovet eller?! sug kuk.

Alltså, jag orkar typ inte ens göra något. Det känns inte kul att bara sitta utanför en äcklig affär eller lockande att sola på någon strand och bada i något ner pissat vatten. Fast det kanske bara känns så nu, men ändå.. Evelina kommer vara borta hela augusti, jag och Hannah har olika perioder. Vi kommer kanske ha.. En vecka tillsammans, under hela lovet. Förutom någon enstaka helg. Det är ju huvudpersonerna i en bra sommar, bara att vara, eller bada i ett pissigt vatten.
Plus att dom är borta nu i typ en vecka, WO-HOOO. Or bu-huuu.

Men man får göra det bästa av den här siutationen. Jag ska alltid vara så pessimist, men vad fan har jag att se fram emot? Man kan säga att man får ta dagarna som dom kommer, jag kanske bara behöver en horigt dålig äcklig skabbig sommar. Puss på den som nu bestämmer detta grymma öde som ska kallas sommar för min del.
you're the one who keeps me asleep
on the nights where I can care less
if I ever woke up again
shuuue. Att komma till stugan behövdes, men även najs att komma hem. Fixade med mitt rum hela dagen igår typ, gosh. Sen såg jag Hannbial rising, bara för att han var så sjukt snygg..och hans engelska :* .. Annars har det varit en seg morgon, klev upp halv elva, hunnit möta frida en snabbis och Ellen stötte vi även på. Det är helt mycket jag tänkt skriva, men alltså.. Mitt minne suger apballe. SÅ JAO! Nu blir det en kopp kaffe sen en springtur.