fredag, juni 18

15.17


____
hejhejHALLÅÅÅÅÅÅ. Har varit kind of off. Men det har varit prettyyyyyy much of work this week. Fast är ledig idag, kändes riktigt skönt att bara mysa ner med en film igårkväll och bara koppla av och veta att IMORGON behöver jag INTE stiga upp halv sju. Eller sex. Eller halv sex. Mycket mycket skönt! Förstår inte hur jag ska klara mitt fullspäckade schema som kommer efter midsommar. Går bara en dag nästa vecka, så pjuuuh.

Men man kommer in i det :)

Annars handlade jag och André klart för helgen igår. Vi drar till min stuga. Och liiiite skönt att vi kommer vara helt ensamma den här gången? Mycket skönt. Har laddat upp med god mat och scarface filmen :) Och massa gott och rau, det kommer nog bli en riktigt bra helg. Nu ska jag städa upp i mitt rum, sen kanske Camilla kommer :)

En annan sak, alla mina sandaler osv.. Har försvunnit någonstans med flytten? Dom finns verkligen inte i förrådet eller någonannanstans. (kanske i mitt rum). Men nä. Så mamma och jag drog iväg och köpte ett par riktigt najsiga skor ;) Hon är typ bäst i världen ändå. Efter mig.