måndag, september 8

the last uptate(?) 8) .. klockan: 05.28

Tokio Hooooowtel vann något pris, dom är pinsamma -.-' kan ju inte ens engelska!! eller okej, dom KAN, men dom kan då fan inte prata på engelska. Jag försökte fatta vad Bill sa, det var som.. 'schjanks' vilket betydde.... ? = thanks. Det förstod jag inte först när han sa, schjanks to allj tjhe fansih. Vilket betydde tack till alla fans. Ja, så där bra var dom :). men ey, jag ska inte klandra dom eller tracka, dom har gjort ett jävligt bra jobb som står vart dom är och förtjänar det. Trots att hemligheten bakom att dom vinner så mycket är för att alla tok fans trycker på doms rösta knapp säkert en miljoner gånger, medans normala fans som röstar på tex. Rihanna trycker troligt en gång på knappen. Sant faktiskt, jag har varit sån, alla doms fan är sånna. Aja, glada blev dom. Jonas Brothers vann där emot ingenting och Britney spears kammade hem hela 3 priser. Att hon ens är på benen, att hon som var min idol när jag var 8 år fortfarande lever. Hm, annars den här natten? Ska konstigt nog gå och lägga mig, rakt mot mina planer, men vad fan, jag är inte ensam om att göra så inatt. En viss flicka ligger i mitt rum och sover, hon som var mer insatt än mig av den här kvällen.

en sista sötnos bild jag fann här i en mapp, nej den är inte alls gammal, men det ser ut som att jag bli våldtagen.

mobbad_flicka_92

måste bara säga att JB's framträdande var grymt, fick rysningar i hela kroppen (a). Och en annan rolig sak var att HAHHAHA, Bill och Gustav spelade the band backstage :( dom bara kom och filmade och Bill typ hade skillz :( hahahhaha, det var najs. Och nu har Gustav gått ner ännu mer i vikt, vad händer? Kommer han vara stor som ett berg nästa vecka eller? Men så länge jag lyssnat på th så har han gått upp och ner som ett sär. nu måste jag kila tillbaka, yey!

VMA



okej allt jag skrev försvann, jävla kuk fitta. men jag hoppas hannah missar allt, jag älskar skadeglädje och jag hatar att det kommer gå 8376875 repriser. Funderar på att slå sönder hennes tv, och alla hon kan tänka sig att se hos. Jag är laddad och klar, ska öppna min chips påse och fylla på mitt cola glas, PUSS! Joe har klippt sig btw :D plus att det kommer bli spännande, JB vs. Tokio Hotel, hehe.

( jag har försökt att vända bilden, tjugo tusen gånger om.
eller den är vänd på min dator, men bloggen är ju hora :D
)

nattvaka, fail hannah, FAIL EMOKORV!!!

Jag har då inte gett upp, sitter vaken fortfarande och väntar på att klockan ska slå tolv. Hannah den jäveln ligger och sover, hm.. vi som hade laddat upp med TVÅ cola, FYRA pk, GODIS, CHIPS!! HANNAH!! jävla .. skitsamma, jag är vaken och sitter ensam i vardagsrummet och ser på 'hemsökta hus' HAHA, det är lääääskigt... :( Ja, såklart hade jag önskat att jag inte satt där själv, men hannah är störd och har gjort mig väldigt besviken. Alla sover, för imorgon är det skola. Jag längtar tills vmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, gggggggggggrrrrrr.. sen börjar jag klockan nio och går till två, jag dör. Mamma kommer ta till våld ifall vi inte orkar till skolan, jag förstår hon, man ska inte vaka när det är skoooola!! men jag kommer väl bli sjuk imorgon, gissar jag på. Oj, nu börjar ett nytt avsnitt av hemsökta hus, måste tjila/chila (hahhaha, 'tjilla'-'chilla') fast nu kom jag på att det stavas kila 8) ..... okej, en nytagen bild på min kompis för nuläget, hon är rolig.