måndag, november 1

sitter fortfarande och har min morgonstund, ja vi skulle sluta röka, men det kommer. Den där peppen kommer. Så fort våra paket tagit slut. Somsagt då, har morgonstunden med mitt kedjerökande och kaffedrickande och youtube nördande. Har dock hunnit vara ut en sväng och tagit luft, konstaterade att det är bra väder för en promenad senare, så traskar nog till Mammzen på en stund.

Har även hunnit lägga på lite sånt där smink och klätt på mig, bestämde mig för mina ganska så gamla cheapmonday jeans (som jag inte ens vet vart dom kommer ifrån) och ett gammalt linne och ett gammalt halsband, men dock ett nytt bälte (om man jämnför med allt annat gammalt).

På tal om något helt annat, för något årsen hörde jag ambulans ljud hela tiden då det blev tyst. Kunde vara i stugan (där man inte hör någon bil alls) och höra det där jäkla ljudet tjuta. Men det försvann, som tur var. Fast nu är det tillbaka, jag hör den där jävla ambulansen morgon och natt och kväll, direkt det blir tyst. Om någon bara kunde förklara varför det är så här, för tinnitus kan inte forma sig till en melodi, så där är en teori i sopkorgen.

Annars för ovanlighetens skull så far jag och André på bio ikväll, SAW 3D. Hur nice är inte det? Jag taggar som bara den :)

Har annars försökt få till någon slags frisyr, men min kaluffs vill inte riktigt som jag. Så istället för att se ut som ett lejon med världens morgonfrisyr så är jag tråkig och knövlar det till en toffs.