fredag, februari 24

''dumma'' bloggare

Ja vi kör väl ett exempel, Kissie, varför är hon känd? För att hon är dum? Ja hon ser jävligt dum ut, men hon är tvärtom, jävligt smart. Läser man första inläggen kan man tydligt se att hon skriver om ett ego hon inte lever ut, hon spelar upp en roll för att väcka reaktioner och irritation. Därför började alla läsa, för att skriva om att tjocka barn är fula och att ha glasögon är fult får folk att komma tillbaka och se hur dummare hon får bli.

Jag känner ju då såklart inte denna bruppa, men jag kan tänka mig att de var hennes plan från första början. Sedan att hon började leva ut den rollen är bara synd, men hur skulle hon annars stanna som ''känd''? Hon förstod väl att folket ville ha mer och mer och mer och mer, så hon banta ner sig till 30kg vilket är rätt onormalt, de ända som väger på hennes kropp är läpparna och tissarna. Vad är nästa steg? Och vad händer med dessa ''dumma'' bloggare i framtiden?

Känner att HannaW är inne på samma spår och har väl också förvirrat sig in i de ego som hon bara spelat en gång i tiden. Kan inte låta bli att undra vad som startat allt, ingen uppmärksamhet? Ensamhet? Utfrysta? För något har någongång gått fel i deras liv.

Men somsagt, från första början har de varit smarta. För du får aldrig en känd blogg genom att skriva vad du ätit under dagen eller hur skoltrött du är, för de skiter väl jag och alla andra i. Du ska väcka rekationer, disskutioner och irritation. Eller vara en jävligt bra fotograf. Annars har du ingen chans!
__

Nåja, till mig och mitt liv, som då är helt ointressant. Händelserik väcka men ändå inte, tassat i lägenheten för de mesta. Ikväll blir det alkohol och vrål, inte mycket mer!