måndag, december 1


mer som 'kom ihåg'

Åhh, jag har inte ätit sen lunch. Och varför ska jag ens klaga, och varför skrev jag det ens -.- .. Har bara druckit saft och slappat, undra om man blir mätt på saft? ;o hmm, och jag badade i typ en timme idag. Alltså, jag somnade typ tusen gånger om. Först hade jag kokhett vatten, sen tömde jag och fyllde på iskallt, och varmt, och kallt typ tusen gånger. Också ja. En ända vettig sak jag gjort idag var att jag promenerade till pappa, inte bara promenerade, utan hade typ tusen kilo i väskorna, så det blev som ett litet gympass. Anledningen till att det var tungt, var för att 2 av väskorna var fyllda med pocket och böcker, och anledningen till varför jag hade med så mycket var för att idag stoppade vi upp min bokhylla. Plus två andra väskor med kläder och sånt i, nahaaajs. Det var kämpigt, men så värt :). Mitt rum blev plötsligt ännu mysigare och nu ska jag mysa ännu mer med simpsons och hata mig själv för att jag är så trött och inte orkar med skola.
Alltså det är 21 böcker, och jag förstår inte hur det kan se SÅDÄR lite ut?! Nåja, har läst ut alla dom iallafall, plus att jag inte tagit alla böcker från mamma, som jag också även läst ut :@ så vad jag läser nu, är gamla frida tidningar, suckz. Men imorgon kommer förhoppningsvis mina böcker :D hihi! Plus att imorgon ska jag på bio också :o.. Och vad vill jag med min skrytning, jag typ mer än erkänner hur jävla nörd jag är. ÅÅHH!! Fast jag är ju en bokmal och jag är ju nörd, och jag älskar att skryta.

jag har så sjukt tråkigt :(

Idag är jag hemma, hade ju trots allt bara en lektion idag bortsett från bilden som jag ligger bra till i anyways. Så najs, är svinit trött och en dånande huvudvärk. Har också varit sjukt röksugen hela dagen, lal?? Ska nog kolla på böcker som en jävla nörd, men det finns fan inget annat att göra. Har sjukt tråkigt, men orkar samtidigt inte anstränga mig. Åhgud, har också ätit lunch nyss som fick mig att på väldigt illa. Jag tänkte även ta ett varmt bubbelbad för att lugna ner mig, tråkigt att inte ha någon bok att läsa. Men förhoppningsvis kommer mina ny beställda böcker imorgon! Undrar om jag ens nämnt att jag läst ut Treans bok, och det kommer dröja till i Mars då Fyran kommer? Hm. Så ligger det till, men en sak jag har sagt är ju även att jag kommer ha råd att köpa böcker när jag vill i och med det att jag slutat röka, shit så skönt :). Sooooo, later.