lördag, oktober 25

den här kvällen som jag egentligen inte skulle göra något, eller inte för att jag gjort något, eller jo. Men, ja. For ut med Camilla en snabbis på en rök, sedan for jag hem, försökte skriva något, Emma ringde, så mötte henne och mange. Vi for till ica, jag köpte 2 redbull fast jag redan druckit en innan vi gick in, men när jag har pengar slösar jag det bara på.. sånt, jag i ett nötskal. För jag hade redan 5 redbull hemma plus en pk. Dricker man inte vuxen dricka dricker man annat, som redbull. Japp, sen skulle jag möta Ellen och Amanda för att dom skulle följa mig en bit hem, men näääääe, det drog ju ut sig lite. Så satt där med Jimmy och dom, Amanda försvann och kom sedan tillbaka och sa att hon kunde följa mig en bit hem. Alltså, ja, hundra år senare. Nu sitter jag här, fryser och ska väl ta en varm lång dusch och försöka skriva något ännu en gång. Imorgon har jag lovat mig själv att städa badrummet, för det ser förjävligt ut. Men ännu en söndag väntar och om en vecka kan man tänka 'imorgon är det skola', som vi längtar efter?
Okej, inte för att jag ser idol mer, MEN, vad gör Johan kvar? Svenska folket kan ju skärpa sig nu och förstå att det inte är lika gulligt mer med en 16 årig kille som inte kan sjunga. Det VAR kul och sött, men nu får ju alla ge sig? det är ju skrattretande att se hans målbrottsröst och bara vet att han är kvar för sin ålder och utstrålning. Och som jag sagt hela tiden så kommer Kevin lätt att vinna hela crapen. Annars vaknade jag för cirka en timme sen, och somnade nog vid fem tiden, nahaaajs. Idag vill jag fara förbi storheden ;O, för jag måste ända till apoteket :). Yeeeee, och.. ja. näemen nu ska jag lägga mig ner ett tag och blunda, sen ser vi vad som händer senare.
Kvällen har bestått av film, godis, pk och cola. Jag mår illa, fast jag har en pk kvar. Har druckit tre plus en stor redbull, jag mår illa som sagt. Jag funderar på att .. vad var det nu.. Juste, vaka. Men vi ser hur det blir. Har en över 9 timmars ljudbok att lyssna på om det blri långtråkigt, så nog kommer jag klara natten, ingen tvekan. Detssutom har jag laddat ner Camp rock, bara för att se dom i limousinen också toy stories 2 för att jag hade glömt bort den filmen helt och hållet. Ja, ikväll har jag känt mig ganska liten. Pappa ville hyra film, och skämde bort mig med godis. Vi har sett på The Signal? Som... ja, den var lite egen. Efter den gick jag upp på mitt rum, la mig bekvämt i sängen, tände ljus och slog på twilightljudboken. Det var mysigt, men då kom jag på massor jag skulle göra vid datorn, så jag bara: OÄMGEEEEÉ. Så där blev jag kvar, cousy. Klockan är nu 02.20 ungefär, det var en viss människa som bad mig ta kort, så jag har tagit kort nu i 20 minuter. Ja, på mig själv och ... resultaten? yeeeeeee..... 8) Asså, jag kan inte bli bra på kort och den är en av anledningarna till varför jag är kamera skygg. Också är kameran borta?!?! så jag var tvungen att ta pappas mobil -.-' Men egentligen tog jag bara kort nu som en tidsfördiftelse.