måndag, december 13

Blev inget geocash, istället for jag och Aundry till ormberget för att se stjärn regn.
Mysigt mysigt. Dock slår tiden allt för fort och vi insåg att we are waaay over time.
Så blir att sussa, tidig morgon imorgon. Och det brukar löna sig att lägga sig tidigt.

Mina föräldrar

Eh .. Hmm.. Dom har varit skilda sen jag var typ två år? Har inte så bra koll. Har väldigt svårt att tro att dom två varit kära och haft så långt förhållande som dom hade. Eftersom dom är så sjuuukt olika! Pappa är värsta party människan och mamma är mer mysa-hemma-människa. Sen när jag inte har ett blekaste minne av dom två tillsammans, så har jag även svårt att tro på det.

Har ingen bild på någon av dom, men båda är väldigt söta! :) Såklart. Nä men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Dom är väldigt bra vänner, har nog aldrig sett eller hört dom bråka. Vilket känns bra. Har en väldigt bra kontakt med båda, men är närmast min mamma som jag säger allt till nästan.

Jag är nog lik båda två, har mammas vishet och pappas tjurighet.
Mammas ögon och pappas nos. Lite mixad, men det är väl så det ska vara?
(kanske ska nämna deras namn, Annette&Roland)

Jag älskar er! :)
Idag känns som en bra dag, hitills har den varit bra. Mycket bra! Har varit en vanlig måndag, bara det att den varit bra. Jag är bra och hela världen känns bra. Onödiga diskussioner imorse, som oftast sker. Men jag hoppade inte in. Jag orkade inte, för idag är en bra dag. Och orkar inte brusa upp mig, för alla tycker olika! Speciellt i våran klass.

Kom hem för en stund sen, satt mig ner med en kopp kaffe och en cigarett. Kollade på bilder från turkiet, längtar sjukt mycket tillbaka. När man glömmer tid och rum, bara ligger och steker. Hoppar i poolen litte litte då och då. Fortsätter steka och lever livet! ;) Mysimysi. vill utomlands snart :(

Jag hatar att jag börjat skriva en massa smilys i blogginlägg, visst det förstärker lite men.. otroligt fult. Oseriöst känns det. Fast hur seriös bloggare är jag? Utnyttjar endast för tidfördrift. Så är det bara med den saken!

Ikväll blir det geocasha med Pierre och Emma, och det är aaaas kallt ute!!!
But who cares. Heh.

Annars? ... Eh. Hejdå.
Jamen hallådär. Av någon anledning chillar jag uppe, gjort det sedan halv sju. Kunde inte somna om när André for, och blev detssutom as pigg helt plötsligt. Eller pigg och pigg, men känns som att jag fått min sömn.

I lördags Geocasha vi ända till natten med Emma, Pierre&Sandra. Spännade och kul :D

Igår var det dock lugnare, vi var bjudna på middag hos Andrés mamma,
sedan for vi en stund till pappa. Och ännu senare såg vi Iam Legend.

Nu ska jag börja tagga skola, fast jag inte börjar först 9.15. PÖZZn