måndag, maj 17

18.05

Min dag idag.. eh.. No school no. Så direkt när jag iallafall kom till skolan, så satt Evelina beredd i en bil att dra mig iväg på donken med Bodil och hans kompis. Så drog dit, drog en mjukglass och stekte. Dagen har varit väldigt oseriös och stekig. Var med dom en bra stund, sen drog vi förbi skolan och träffade som peepz. Hänt en massa, men orka blogg när det är typ världens stekväder!! Fått en bild tagen idag iallafall, då Bodil lyfte Evelina över vattnet! ;)

Nu ska jag diska och städa till i mitt rum, sen steka lite till!
och hur kan klockan hunnit bli såhär sent?!?!
____
Gårdagen:

Klev upp åtta, packade, gjorde allt klart osv osv. Sa hejdå till stugan och tog mitt pick och pack och begav mig till bussen. Var i stan klockan tjugo i ett, så André kom in för att möta mig. Vi tog en promenix från stan till mjölkis. For till mig, jag duschade och fixade mig osv. Sen cyklade vi till kvantum, köpte varsin baguett. Satt .. Någonstans där det var helt fint, och hade lite picknik. Dock förstörde en geting och humla det, plus att vi blev så jäklade stressade.

Sen cyklade vi till örnäset för att jag skulle GÖRA MIN TATUERING(!!!) ehhh.. Kul att jag var asnervös och ba: NEJ ANDRÉ SÄTT DIG PÅ DEN HÄR SIDAN!! Så vi var tvungen att flytta bord och allt så han skulle kunna hålla min hand.

Nåja tatueringen gick asbra, gjorde inte alls ont. Okejdå, lite. Ytterst lite. Nu funderar jag över framtida tatueringar!

Efter det (hurtiga som vi blivit) cyklade vi till Hertsön. Hälsade först på Camilla, satt där med en kopp kaffe med henne och Petter. Sen cyklade vi till Evelina. Ännu en till kaffekopp. Sen till Hannah, hon hade inte ens kaffe som tur var. Sen till min pappa, pratade lite sen drog vi till kvantum! Handlade lite smått och gott.

Sen förbi André och sen hem till mig, kollade på hockey och sillade. Jag tänker inte säga hur André var när åskan gick, för han är ju en hårding så.. Yeeeaah... Haha, sötnosen.

IDAG!!! : vaknade imorse när han for och mådde som ett svin. Men nu mår jag much better! Missade dock min första lektion pågrund av snozning och ett samtal med Amina. Och nu har jag inga fler lektioner. Men ska ändå in till stan nu och vara med E.

Så yapyap, kanske hertsön later.


Har ju massa helosan på nu, så blev inte sådär as snygg bild. Men kommer snyggare sen då helsoanen är borta. Blev tatueringen jag velat ha sedan jag var 15 år. Det är på kanji och står för Frihet.

Hjärt-choklad asken fick jag av André igår, antingen för att jag varit så jäkla duktig eller för att han bara tycker om mig sådär.. JÄTTE mycket. Eller kanske båda. Babyboo <3