torsdag, maj 10

www.9-eyes.com

tänkte bara tipsa om en grym sida där en konstnär valt ut bilder som är tagna av google bilen :)






< 3





Fullfart hela dagen!

Märkt att jag är dålig på att skriva vad som händer om dagarna, skryter mest om mitt pluggeri och skriver när jag är störd. Så vad har jag gjort idag? Just nu kör jag en tidsfördrift, vilket är dåligt när matten skriker efter mig. Men jag hittar mina anledningar, som den här. Jag har ju så många läsare som bara skriker efter mig också! (ha-haa..) Nä idag har vi haft etik dag, snackat aborter och farit till sunderbyn och snackat vidare där med en överläkare på gyn. För mycket information skulle jag vilja säga. Jag vill inte veta hur mycket fostret utvecklas under vilka veckor, verkligen inte. Hamnar jag själv där någongång och står vid valet och kvalet så vill jag fan inte tänka på om hjärtat slår eller hur långa naglarna blivit på fostret. Så helvetes mycket information. Tydligen var man även tvungen att lyssna, för det hör till kursen..

Efter det så for jag tillbaka till skolan för att ta min hojj mot morsan, där satt jag och pluggade i mitt fördjupningsarbete i psykologin. Prövade mammas easy tone skor som jag blev helt kär i, fast dom var förstora så var dom så jäkla bekväma! Så efter pluggeriet så for jag och mamma mot storheden där vi handlade smått och gott på rusta, sedan drog vi och köpte mig ett par fina promenadskor. Vart pumas bioride, de har rundad form och var jäkligt bekväma att promenixa i (gått med dom här i hemmet). Dock är dom inte samma färg som på bilden, utan mörkgråa och rosa ;).

Har även hållt på att plocka undan kläder och ''vika'' in kläder i garderoben, har gett upp den seriösa vikningen för det blir bättre med plats om man bara pressar ner allt. Funderar seriöst på att ha en loppis eller något, har alldelens för mycket skräp.

Så vad ska jag göra nu? Nu blir jag ju tvungen att plugga något iallafall, om jag inte 'råkar' somna eller så, hehe..