onsdag, april 28

Idag var en stor dag för mig. Nationella tog 50 minuter att göra, gick nog ganska bra ändå. Efter det hann jag komma hem, trodde jag.. Camilla bjöd mig på kaffe. Så efter kaffet var det bara att sätta sig på bussen igen mot jobbintervjun. Tror det också gick asbra. Men får veta säkert i slutet av Maj. Efter det drog jag till Evelina, vi pratade bajs och nyttigheter.

När jag kom hem lyckades jag pressa två lådor fulla, önskar bara att jag haft mer ork till att rensa. För all skit som är här, är nu saker som följer med till ett nytt ställe. Baiz också!!

Blev rastlös igen och cyklade upp till Linus. Hämtade även ut något spännade paket från ica, not so spännande då jag såg att det var ett kuvert.. Mitt nya bank kort! pfft. Fast det var snyggare än mitt förra, HEHEHEHHE... Hämtade även ut mitt HM paket, min hot bikini hade kommit och litte litte annat mysigt.

Ska iallafall helpa mamma nu att ta ner hennes säng, eller hur jag nu kan formulera det. Ta bort typ sängstommen osvsvsvvsvsvs. André'j ringer väl på en stund, och efter det ska jag sova så jävla hårt. Är så SJUUUKT trött, i die i die i die.

kan avsluta med världens hetaste bild på mig, MAU!!

kan inte komma på om jag är mest lik scream eller michael jackson,
DET är problem. NÅJA. Enough.