fredag, september 18

JAG KLARAR INTE AV DET HÄR!!!!! känner bara hur psyk jag blir av att vara så här isolerad, tänkte gå och röka för en stund sen. Men det är ju sååå kallt! Tänkte ringa och höra ifall någon ville möta mig, men alla är väl på någon världsbäst fest som alla kommer prata om på måndag. Och jag sitter bara här och klagar. Jag skojar inte, jag blir galen. Det är en synd att vara sjuk på en jävla fredag, jävla curse jävla.. kajsdfsakdjfbaf!!! Nej, nu ska det bli ändring. Jag ska fan inte vara inne en sekund längre.
Jag var så sjukt säker på att jag skulle bli frisk till kvällen, men gissa vad? Min feber har kommit tillbaka. Vid fem tiden började det kännas bra, men kort efter det började jag kallsvettas. Seriöst, och just på en fredag?! Fan vad jag har längtat till helgen, också blir jag sjuk!! Så nej, jag är inte så glad. Fast min hals har blivit mycket bättre, druckit jätte mycket te med honung och tagit ett långt varmt bad. Är det inte det ena så är det de andra, såklart.

Funderar på att gå och lägga mig nu, vad i helvete ska jag göra? Skit kul att hyra film och skitkul att sitta vid datorn, in my ass. Ska iallafall se klart scrubs nu, sen ska jag väl dö lite till.
Det var helt sjukt igår, för på dagen hade jag inge feber alls. Men på kvällen, jag dog typ. Svettade sen frös jag och det var så obehagligt, började hallucinera och usch. Fast nu när jag vaknade, kände jag endast att min hals var helt vrikad. DET i sin tur, kan alltiså betyda, att ikväll kan jag festa (y). Okej, visst är jag lite trött och hängig, men det är ju morgod for god sake!

Och detssutom, när jag och E inte kan göra något om helgerna, te.x någon är sjuk. Tror ni inte att det kommer 4753698 erbjudanden om fester och roligheter med bara bra människor. Så idag var det någon fest, som verkar rätt rolig. Should I? För chansen är rätt stor att jag blir sjuk igen till imorgon, vad händer på lördagen då? GAH!! Fredag eller Lördag..

Jaja, ska nu ta ett bad sen dricka lite te.