måndag, april 18

Svängde förbi bilddagboken och hitta den där bilden, eller den var typ på framsidan? Long long time ago. Och jag kommer ihåg, det var en helg då vi fixade i mitt rum, typ målade och grejjor. Också påväg till mig gjorde jag världens volt och bara låg ner för jag var så chockad! Haha. Nu ska jag fortsätta plugga, sedan krama om min böööörn!
Smuttar på lite hallonsoda, lite sådär efter min paus. Tänkte starta igen med psykologin, men what the.. Kan istället bekanta mig med området här och ta en frisk promenad. Hehe. Som jag hade förväntat mig hamnade jag lite på punkt 4 och tänker på nya tag! Nä, en promenad i solen för att sedan komma hem och putsa i köket.

Jag vill även ha en bakelse bok. Kan inte rik snäll själ bara knacka på dörren och ge mig en sådan? För jag älskar att baka, tydligen. Inte just att äta det, men att göra söta fina goda saker som andra kan säga är det godaste dom någonsin ätit.

Farmor kom förbi med en massa recept böcker, dock matlagning. Var inte vad jag önskade mig, eftersom jag haaaatar att laga mat. Så ge mig bara en bakselsebok.

När du, den där jätte snälla människan, kommer med en bra bakelsebok, kan du även ta med en miljon? Skulle även behöva lite pengar. Hoppas det inte var för mycket begärt! Puuuussssss
HELVETES JÄVLA FAN PSYKOLOGI!! Jag älskar när man fattar vad man skriver om, alla gör det säkert alltid, men det kan ta lång tid för mig att verkligen förstå. Så gav mig min tid att läsa om Freud och Watson, gick asbra. Fram till näst sista frågan, (som vanligt), det bara tog stopp och jag fattade ingenting. Inte vad jag läste eller vad frågan ens ville ha för svar. Jag haaaaaaaaaaaaaaaatar när allt bara rullar, och man tänker 'Åh, det här gick ju jätte bra och lätt och snabbt :) då kan man göra massa annat idag :):) hihi!!!' Så kommer en jävla mongo fråga och skjuter ner varje hjärncell, och tror ni jag gav upp den? Ja, jag känner att man kan ge en fråga ungefär 15 intensiva minuter med google och repeterande kapitel, sedan är det bara att inse, det finns inget svar.

Okej, ett svar finns någonstans. Men är det något jag ogillar med mig, är att jag blir distraherad så otroligt lätt. Och är jävligt snabb på att konstatera att det är frågan det är fel på och inte mig, så jag låter det vara. Tills någon annan ger mig ett svar.

Men måste bli klar, helst närsomhelst. Så tar en paus, fast jag hatar pauser, för ett: man blir jätte okoncentrerad. Två: Man hittar något viktigare att göra. Tre: Pausen tar värdefull tid av dagen. Fyra: Under pausen kommer man på en plan om att man kan hoppa över läxan idag och börja om på nytt nästa dag (vilket resulterar repris på själva dagen man är inne på).

Nä, vad sa jag? Paus. Och är så välmedveten om mina punkter, så ska göra allt i min makt för att fan bli klar med psykologin. Så en lugnande cigarett samt lite kaffe till mina krigande hjärnceller.

Biler kommer senare på lägenheten :)