onsdag, januari 7

Åhhh... Inatt efter typ sett 5 avsnitt av True Blood, så bestämde jag mig för att sova. Jag var inte ett dugg trött, men klockan var tre och jag hade inget annat att göra. Så när jag lagt på en ansiktsmask och borstat tänderna, tänkte jag först ta sömnpiller, men ångrade mig och skulle ta hostmedicin. Ml måttet fanns ingenstans? Så jag fyllde (haha) lite mer än ett halv glas och drack det utan att blanda i vatten. Jag gick till mitt rum, började läsa lite från Edgar allens novell... Minns inte vad dne hette nu. Sedan släckte jag bara och .. HERREGU! Det började snurra och jag fick hjärtklappning. Och jag började till och med tro att jag höll på att dö, typ 3498539 gånger. Det var sjukt vilken känsla! Konstig nog en skön känsla. Varje gång jag rörde på mig så gick en kittlande stöt genom hela kroppen, och hela natten har jag kommit på mina egna drömmar! Det var som en hög känsla.

Nackdelen var imorse när jag klev upp klockan sex, för då var jag påväg att svimma helt plötsligt. Så jag sprang till mitt rum, släckte och la mig ner under täcket. När jag 'vaknade' så kom jag på, jag har lågt blodtryck. Min syn är fan inte ens klar och jag kan gå typ inte ens gå två meter utan att ramla :(...

Aja, nu ser jag på Du är inte klock, Madicken. Åååh, love it :D. Och idag ska jag nog vara med Ellen, we'll see! Jag har iallafall lärt mig att man inte ska ta för mycket medicin.
I'll try to decide when
She'll lie in the end
I ain't got no fight in me
In this whole damn world
Tell you to hold off
You choose to hold on
It's the one thing that I've known

Allting verkar bara hända, hela tiden. Senaste åren har jag typ inte haft en ända jävla paus. Jag vill till min stuga, putta ut båten, röka och ligga där och bara se molnen passera. Inga jävla måsten och krav, inte bråttom någonstans, man bara är, för en gångs skull.

nattzi peepz, hope for a better day when I wake up.
If i wake up.