måndag, maj 10

Somnade nästan hela tiden hos André igår, men höll ut en hel film. Vi såg kickass och den var asa bra! :D När jag väl kom hem borstade jag bara tänderna och kröp under täcket, .. Snozade i typ en hel timme och klockan ringer var tredje minut. Så känns som att min morgon varit väldigt lång. Och jag blev bara ännu mer trött av allt detdär snozandet.

Tog en långlång dusch, började dricka kaffe och glömde frukosten. Men gjorde en macka och äter väl den på engelskan istället. Varit så sjukt taggad på att bada idag, men ingen annan är det? Så we'll see.

Ska bli bättre på att ta bilder, för allt blir så mycket roligare då! Eller...? eh. Näemen tog några söta bilder igår med Sofia, hon ser ju bara busig ut på alla bilder. Alla bilder jag har på henne har hon något slags barnsligt uttryck.

Och för någon dag sen i skolan i metod rummet, så höll hon och Linda på att försöka komma på något djur dom kunde äga tillsammans. Så kom Sofia på att HAMSTER!! .. blir perfekt. Varje gång hon sa HAMSTER gjorde hon det här uttrycket:

- Hur såg en hamster ut?
Sofia: SÅHÄR!

Näe for real, nu måste jag börja dra mig mot skolan.