tisdag, december 7

Min första kärlek

Jag tänker inte säga att musik någonstans är min första kärlek, även fast det fått mitt hjärta att bumpa till ett extra slag då och då. Min första kärlek är André, jag kan inte påstå att jag någonsin känt så här starkt för någon, någongång. Och det är kärlek jag känner.

Vi träffades i Mars någongång, och fortsatte träffas fram till den 30 April då vi satt i Andrés kök, och vi kom fram till att det är ett förhållande vi vill ha. Det ska vara vi två. Jag är otroligt glad att ha honom i mitt liv. Vi är så lika varann, lika stora knäppisar.

Vi har nu varit tillsammans i över 7 månader, och planerar så många fler. Vi har varit med om sjukt mycket under så kort tid egentligen. Men det har bara fört oss närmre och gjort vårat förhållande starkare.

Jag älskar dig. Du är bäst!

Lördagen spenderades med en massa sköna kottar på lövsgatan, blev rätt sent, men ändå ganska lugnt. Vaknade obakis, sedan fixade vi och trixade här hemma. Vi såg även Rasmus match där mot kvällskvisten, och tog därefter en promenad från coop till kvantum och köpte saker så vi kunde baka. Sen promenerade vi hem och gjorde knäck och pepparkakshus :)

Igår köpte jag lite julklappar, först hängde jag med Amanda, sen böt jag bana för att för att gå lite med EllenE. Mycket mysigt att gå på stan nu när julen närmar sig. Blir nog stan idag också och köpa klart allt vad jag ska köpa.

Sen vare det inte så mycket mer, ska börja på dag två sen springa till bussen!