tisdag, mars 9

jag har inte alls gjort mycket av den här dagen, chillat mestadels, eller bara chillat. Varit så sjuuuukt trött och haft ont i huvudet.

Som dom flesta sett har jag fejk glasögon, för jag vill verkligen ha glasögon på riktigt!! Och jag har faktiskt symtomen till dålig syn, (so my dream might come true...),

konstant huvudvärk - Sedan i fredags, och en del kallar det migrän, en del skyller på stress. En del frågar om jag dricker för lite, eller om jag tar mina vitaminer. Jag skyller LÄTT på mina ögon.

ser inte på långt håll - En del säger att dom inte heller kan läsa en skylt från hundra meter, en del säger att jag bara låtsas, jag skyller än en gång på mina ögon.

ser inte på nära håll ibland - JAG ÄR INTE ALLTID TRÖTT!! Som alla påstår och skyller på. Eller jag kanske alltid är trött, men tänk om jag är trött för att jag har dålig syn? HM, tänk på den ni.

Okej, när det väl skulle komma till kritan att jag verkligen måste dras med glasögon eller linser hela mitt liv, skulle jag nog ångra hur mycket jag velat ha det. MEN, .. Det är coolt. Och jag känner mig bara som en tönt när jag går omkring och är wannabe alla med glasisar. Men, tro mig, jag vill vara som er så nära det bara går. OCH jag ser faktiskt smart ut (som att jag inte är det..) men smartare iallafall! HEHE.

EH, ja vart kom allt det där ifrån? Skulle bara säga att jag varit lat och trött idag. Faktiskt druckit en red bull och ätit tuttifrutti som var hundra årsen. Försöker även se klart Rain Man, som handlar om någon med autism. Det är något vi tydligen skulle ha lärdom av i framtiden, (om vi så att säga väljer att jobba inom handikapp). De är inte så att den är dålig, jag och filmer klarar bara inte av varann för länge.

Något mer? JA!! Jag hade ett litet hål i mina jeansleggins, som jag faktiskt sett. Men det var LITET. Idag när jag och mamma varit ute en sväng med bilen, så .. När jag klev ur sprack det upp. OCH, tur att det inte hände i skolan!!

Jag älskar ändå när jag får hål i strumpisar/leggins/jeggins för dom är så ömtåliga när dom får hål, så det räcker bara med att man drar lite så är det VÄRSTA hålet. Så jag fick mitt lilla damp och drog sönder dom helt, men numera är det shorts!




HAHA, annars chillade jag och Amanda lite föööör hårt i skolan idag? Like usual. Idag tog vi bara kort på våran chilligaste ställning ever. Det fula var att jag kunde bara andas när jag skrattade? Så vi skrattade hela tiden.
Och jag ba: Amanda, AMANDA, jag kollade in i kameran!
Hon ba: den har väl inte tagit?
Jag ba: Jag ska se -.-''' ÅHHH SÅ TOG DEN JUST!

Därför har jag värsta chockade blicken :( Eller om jag ens kollar in i kameran, EH-HE.. Vad jag nu gör. Hursomhelst var jag inte sådär jätte beredd, om man nu kan vara det inför en sådan bild?
___

Enough with the bullshit, jag ska se klart filmen och vara tyst.
Börjar ett imorgon, jobbar dock kväll då, but i need some sömn.
Också, jag har kommit på en sak?
Manson är typ bäst i hela universum, alltså inte bara bäst.

You are the one I want and what I want is so unreal