tisdag, augusti 19

sick sick sick sick!

ja, vad gör jag uppe nu? Förutom min knasiga mardröm om äventyret med Hannah, som slutade rätt tragiskt. Låt oss säga att vi simmade över svarta havet och när vi var vid land, jag ba: kolla en krokodil! hon ba: oh, måste fota! (hur nu kameran klarat sig i vattnet...) Iallafall, hon blev uppäten. Men back to the thing thing, jag är uppe för att jag hostar som ett jävla hor cp fitt barn!! och nej, jag kan inte sova, därför är jag alltså vaken nu. Men stora påsar under ögonen(säkerligen) och äcklig hosta. Det finns en god nyhet som jag bara MÅSTE säga här och nu, eller när jag berättat om gårdagen.
Igår bakade jag kladdkaka med Hannah, wie! sen gick vi ut i regnet och hoppade i vattenpölar, skönt att få bete sig som en skitunge, tyckte jag iallafall! Det var kuwligt. Och 16mm i uttöjning var nog att gå över gränsen, det är verkligen.... som... BOOM! Jag tror 12 duger bara fint 8)...
När jag kom hem hann jag vara hemma i några minuter, tills jag skulle ut med nästa person, Evelina. Vi gick på promenix och pratade om vänder och vind :).
Väl sovdags var klockan kringhalv ett, och nae att jag somnade på dirr. Säkert somnade jag vid två ellernå sånt.

den goda nyhetet:
Igår innan jag skulle sova, eller jag låg och tänkte. Så kom en spontan tanke, att jag ska sluta röka. Även fast hostan inte är just för att jag röker, så förvärras den väl dubbelt när jag väl är rökare. Det är en riktig pain in the ass den där jävla hostan, som får mig att vilja sluta riktigt hårt. Men jag tänkte att det där bara var en trött tanke, asså bara 'halv-sanning-tanke', men icket. Det första jag tänkte när jag öppna ögonen var, idag ska jag sluta röka. Det kändes sjukt, som om .. nej, nu ska vi inte gå in på fantasi kvisten. Anyways, nu ska jag ringa pappa och be han köpa nikotin plåster, gissa om han kommer bli glad? Och gissa vem som vann tävlingen, JAG!

Nu ska jag ner och käka kladdkaka medans jag slår numret till pappa :). puss och puss.