söndag, maj 9

16.00
Nu ska jag iväg, har faktiskt litte litte bråttom. Var det något mer?
I löwe my new tröjisch.


_____
Fredag
: For till mjölkuddsberget och grillade, as najs och helt fint väder och helt vackert. Grrr. Kom hem ganska tidigt, halv nio typ? Både jag och André var as trötta, så vi såg lite på tv, pratade och tog det ganska så lungt om man säger så. For sedan till mig och däckade halv tolv? Det var så jäkla skönt att inte vakna bakis :D.

Lördag: Huuujjj vad lång dag, men det var en mycket rolig och bra dag. Vi tog en cykeltur mot hertsön, hälsade på hans mamma och sen hälsade vi på min mormor och morfar. Morfar fixade min bike och den går asigt bra nu! Hehe. Erhm.. Sen for vi hem till mig, käkade tacopaj eller något sånt? Såg lite på tv, sen begav vi oss mot Saldo. Vi tog en eller två öl var, for mot någon annan fest. Sen for vi till André, drack lite vin och sen for vi till fiskekyrkan en sväng.

Cyklade lite genom stan och skådade alla fulla människor, sen åter igen for vi till André och bara chillade.

Idag: Vaknade tio, småbakis. Tog nässpray och lipsyl, sen var jag recovered, HEHE. Somnade om snabbt och vaknade av frukost på sängen, grrr. Det var en mysig morgon, med min baby!

Kom just hem iallafall, ska ta en dusch och fixa till mig. Sen drar jag förbi Sofia :) Och ännu mer sen ska jag bli bjuden på mat, maaauuuu. :*


Every mornin' I look at you and smile'
Cause boy you came around and you knocked me down