onsdag, september 16

Dricker te och har filt, seriöst är jag sjuk imorgon eller på fredag tar jag [bara nästan] livet av mig. Pluggade en stund hos E, gjorde lite OMV och ytterst lite Ma. Men det är helt okej, för imorgon är jag ju ledig- [in my ass att jag kommer orka imorgon]. Fast man kan ju alltid låtsas som att man kommer, bara för att få skjuta upp det lite.

Har även kommit fram till att sluta röka OCH snusa, detssutom har jag funderat på att ta ut mina piercingar, för det börjar bli jobbigt att ta ut och in dom hela tiden för att koka dom. Men det skulle vara sjuuukt konstigt om jag inte hade någon piercing? omg. Till och börja med, bli av med nikotinet.


ilöweoldmusic.

Okej, jag har blivit liiiite trött på mig själv. Katy perry's låt, thinking of you, är så jävla fast i mitt huvud. Jag tror jag har lyssnat på den 80% av hela den här veckan. Först när jag hörde den, jag ba: pfffftttt!!!! sucky!!!!
Men sen såg jag musik video, där Matt Dallas är med, då blev jag helt kär i musikvideo. Så jag nötte den, sen började jag nöta den utan video och nu är jag helt stuck.

[Han är även med i James Blunt's, Goodbye my lover, med Mischa Barton ;)] rauw.






det finns seriöst ingen, verkligen ingen snyggare än honom, prrrrr!!!!
Annars väntar jag på E, som är ute på vägarnaOCHbakom en ratt.
Igår när jag pluggade hos E så började deppa över hur ensamt det känns att sova själv helt plötsligt och hon höll med mig, så hon sovde här. Just när vi väl skulle lägga oss började vi bråka. Eller bråk och bråk, E blev less på att jag klagar på att jag är less hela tiden, sen att jag är så kaxig. Så hon började packa sin väska[då vart jag typ ledsen på riktigt], sen hotade hon med att nämna min vän L i sin blogg, RAW!! Men iallafall, jag kom på värsta lösningen.

- Vi måste börja kompromissa..
- Öööh, vad snackar du om?
- Jag slutar säga att jag är less och..
- Och? ..
- DU SLUTAR KALLA MIG TÖNT!!!!

- Varför ska jag sluta kalla dig just tönt och inte cp?
- För jag vet att jag inte är cp, men tönt vet man ju aldrig.

Så ja, idag har det gått rätt bra. Med att hålla våran kompromiss alltså! Vi promenerade hela vägen hem från skolan, och jag råkade där emot nämna att jag var less, men då är hon helt enkelt bara skyldig mig ett tönt. Och det kom ganska snabbt efter 8)..

Och nu, eftersom jag är sjukt trött och sjuuuuuukt hungrig, gjorde jag det ända goda och snabba: broccoli och falafel ;). Samma som igår, hehehehe. Ikväll blir det att hårdplugga, nu när jag börjar komma in i matte världen. Och helgen är fortfarande oklar, samma med nästa helg.. Hmm.. Så bara där har vi två läxor till, god damn!