måndag, december 29

Åh fyfan vad jobbig dag. Somnade vid halv sju, vaknade klockan 9 av hosta och kvävande näsa som ville kväva mig. Ehhh.... Somnade om? Men dock väldigt dåligt, eftersom ja.. Hosta. Gav upp klockan 12 och åt frukost. Drog som en zombie till stan vid.. tjugo över två ellernå sånt. Mötte Issa, så drog vi till shopping för idol töntarna skulle uppträda. Sen gick vi ut snabbt och mötte Ellen och Amanda. Gick in igen (en timme tills dom skulle spela och hela shopping var smockfull -.-') i några minuter, sen gick vi och köpte en Loka, sne in igen. JUST när Robin skulle uppträda, så ringde Frida. Jag var tvungen att gå ut och möta henne, så vi drog för att fixa drickan, efter det ahde jag missat hela grejset, så vi gick till waynes(?) (whatever) drack coooffeee lotttie med karamell smak, mums. EllenE och AmandaL kom förbi en snabbis, drog sen. Sen kom Emma, Mange och Alicia. Madde och Tobbe kom också, men hahaha, nöär Madde skulle visa skorna hon köpt, så var det två olika?! haha. Så dom drog och bytte ut dom.

Ja, vi gick förbi cubus och smedjan en snabbis sen drog vi hem för jag har hållt på att svimma hela jävla dagen. Så sjukt jävla trött, seriöst?! Har även hunnit äta Pizza, hämta nässpray och min EDGAR ALLEN POE SAMLING(OMGOMGOMGOMG) (!!!)! .. Och hunnit se Speak, som sög. Eller okejdå, den var väl bra. Såååååå, .... Jag ska väl lägga mig ner och läsa nu? Knarka cola och sova. -.-''
åååh godmorgon. Fan vad förkyld jag är, det är ju fan inte sant. Har hostat hela natten och snorat som en barnunge. Varför ska man bli det NU?! Helvete om jag är sjukare på nyår, helvete då. Åh, var iallafall med frida inatt. Vi pratade bara om allt möjligt som vanligt. Och snart ska jag in till stan och möta henne och Issa. Vi ska fixa inför nyår, fika och se idolerna (jag vill inte se bajs idolerna....) Yeye, soooo.... We'll see where this is going :)