söndag, juni 24

slut som artist!

Midsommaren blev firad i Ale, aldrig hört talats om det, men ett väääldigt fint ställe ute på landet med en massa sköna människor. Vi spelade fotboll på ängen, grillade och gjorde midsommarstången. Sedan så hade vi sjukt tur med vädret, så en del glassande i solen blev det även. Vi höll igång till sex på morgonen, sedan la jag och André oss i en vattensäng, en konstig upplevelse men fungerade rätt bra. Drömde om att jag seglade och simmade, kan bero på att man vid varje rörelse guppade till.

Vi vaknade väl till liv där vid 11 tiden, då var hela gården och huset städat, samt att några höll på att förbereda bakis mat, som i detta fall var våfflor med grädde, jordgubbar och sylt, muuuumma. Vi käkade och solade, sen drog vi väl vid tre tiden? Fyra var vi hemma, däckade i soffan till sju på kvällen. Vaknade till liv ungefär nio, båda tog en dusch och sen for vi en sväng till piteå för att kolla på alla fulla människor. Tog donken mat på hemvägen, sedan slagga där vid två tiden.

Är heeelt färdig, men jobb vankas mellan 12.30-21, så bara bita ihop. Suktat efter en kopp kaffe sen klockan ringde första gången vid 10, så jag kokade kaffe, men vi hade ingen mjölk. Dock hade vi matlagningsgrädde, inte att rekomendera den kombinationen.. Så längtar tills jag kommer till jobbet så jag får ta en fet kopp kaffe med fet mjölk.

Hoppas alla haft en finfin helg, pöss