söndag, januari 30

Kom hem för en stund sen, haft en jätte trevlig kväll med Linus, Amandala&Amandali. Samt något inslag av Emma för att vi var hos henne också! haha. Det var mysigt att bara ta någon öl, snacka bajs och spela skippo. För somsagt så orkar jag inte fylla, jag är så less på det. Dock var jag sugen på utgång!! Men ja, .. Ingen hade åldern inne eller var speciellt sugna. Men kändes ändå bra att komma hemma.

Problemet med nätverket har även visat hur vi människor är beroende av telefoner. Är fortfarande jävligt less, trots att jag fick tag i min bror som kunde ge mig skjuts hem. Men andra man verkligen vill få tag på går inte. Så får sova utan att veta hur kvällen är, hur kvällen gått, hur folk mår och om alla tar sig hem levande. Jag är ett levande oro och får panik över det här.

Det var lite stökigt efter ''gubb kvällen'' men tagot bort det mesta. Inte för att jag är världens bästa flickvän, utan för att jag får ännu mer panik över stök. Jag mår seriöst dåligt när saker inte är som dom ska i hemmet. Så har torkat lite bord och kastat lite skräp.

Nu blir det godnatt för min del, imorgon vankas träning trots min töntiga förklyning.
DEN SKA BORT NUUUU!!!!!!!!! Och jag vet, det blir säkert inte bättre av ansträngning.
Men vad gör man inte för att må bra och känner att prestrerat bra.
Framförallt, gjort något av dessa usla söndagar som börjar bli sååååå bra! pusspuss