lördag, september 12

nu har vi fixat oss och tänkte just: shit vad snabba vi varit?
Undrar varför, vi har inte ens valt kläder för kvällen! Så plussa på en timme ;). Vet inte riktigt vart festen var, men Isabel för oss dit. Dom skulle komma på en stund så blir det att förfesta, det kommer bli riktigt najs förhoppningsvis! Bara vi inte hamnar på något CHILLET, så är allt okej.
Nu kom Evelina hem från mig, så nu blir det att välja kläder.

later
igår så bestämde vi iallafall att vi skulle ut och visa oss. Känns som att vi har sprungit hem från skolan och lagt oss i min säng, varje dag sen vi kom hem från turkiet. Vi har gömt oss och deppat.

Hämtade några öl från pappa, fördrack hos Evelina.
Sminkade oss och dunkade musik.
Kring halv tio kom Amina, det var riktigt kul att vara med henne :).

For till det så kallade 'festen' på östermalm, men när vi kom dit, började vi genast klaga på hur tråkiga dom var. Så vi satt oss i soffan, frågade en av snubbarna vad det egentligen var för fest det här. Han svarade: Det är ingen fest, det här är CHILLET. Vi tog varsin klunk vodka och höjde ögonbrynet,
han fortsatte: Ingen fest, ingen förfest, ingen efterfest, bara CHILLET.

Vi konstaterade att det inte var riktigt värt att stanna, så efter ett evighets sökande efter M's nummer fick vi tillslut tag på det. Jag ringde och han sa att han skulle komma till stan. Påväg mot stan, stannade vi på max och åt varsin liten strips. Jag med mitt minne, hade helt glömt att han skulle komma. Men plötsligt var han utanför max.

Att det kunde bli mer lyckat att inte göra något alls, bara lyssna på musik och fara hit och dit. Jag tyckte iallafall att slutet på kvällen blev sjukt mer lyckat än CHILLET. Sen var det också ett år sen vi träffade M, bara det var ju roligt :).

Idag är vi på G igen, ring mig eller Evelina så klirrar vi ihop en fest!