torsdag, februari 19

Alltså.. Jag har så tråkigt man bara kan ha. Eller egentligen inte. Men roligare kan man ju ha, så dah. Funderar på vad det ska bli av mig. Säkert kommer det inte alls bli som jag vill i framtiden, kommer bara bli en rökande kaffedrickande snusande supande dålig bitsk människa som hatar sitt jobb och längtar efter helgen så man kan supa bort fredag och lördag och sen hata resten av veckan och längta efter fredag för att supa igen. Man skulle kunna säga vad som än händer så är det väl meningen? Jag tror inte att mitt liv kommer vara helt fantastiskt och att jag kommer njuta av varje dag. Men vad har jag egentligen för förebilder? Klart man känner sig förvirrad, när man aldrig fick lära sig rätt och fel förrens det var försent. Just nu älskar jag mitt liv och är glad att det går bra. Fast självklart stannar man till ibland för att tänka efter, vad som egentligen väntar en.

Men mest tänker jag på vilka framsteg jag gör och fast jag kan tycka att jag inte förtjänar detta liv och alla underbara vänner som är way to good for me, så finns även dagar då jag kan le till min spegelbild och tycka om hela mig själv, vilket är väldigt nytt för mig. Men för varje dag som går så lär jag mig att det här är jag och känns som att det öppnats helt nya dörrar för mig. Åhgud vad jag började skriva nu? Tänk, för ett år sen var jag påväg att göra ett dåligt beslut. Och jag hade aldrig kunnat tänka mig att se ljus genom allt mörker, fast nu sitter jag här och är glad att jag inte gick över gränsen.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Ville gå ut på dagen istället och ligga i sängen hela den här dagen, lyssna på Ted om och om igen och vara glad. Så ikväll är jag kanske inne, bara för att vara inne. Sånna dagar behövs. CK dånar såklart från högtalarna och det var nog hans musik som fick mig att skriva extra mycket nu, men kan man bli mer glad av hans röst? Nu ska jag koka lite mer kaffe, sen ska jag slå en pling till anonym.
ofta inte veckorna rusar? Imorgon är det fredag? Seriöst? Inte för att jag ska klaga, men .. det går typ fortare än vad det gjorde i höstas. Kanske har någon en fjärrkontroll och fastnat på spola. Och sjukt, jag minns typ inte att jag sovit? Det kanske bara är jag som är konstig nu för tiden. Veckorna kanske går söligt. Aja, boooring. Wish i was i school today, då händer det något iallafall. Funderar på att ta ett bad och fixa mig, mitt hår kommer typ dö för att jag tvättar det hela tiden.. Hm.. Yeye, jag har inget att skriva ens. Bara har tråkigt och fryser. Najs.



eller juste, igår såg jag reprisen av folsom prison dokumentären.
och ja jag dog, typ hudra gånger.