lördag, februari 13

får något slags damp till och från och låser bloggen, men kommer snabbt tillbaka såklart. Vaknade klockan elva idag, låg och sträckte mig till halv tolv sen for jag förbi min mami. När jag kom hit pratade vi om allt möjligt, mest om flytten. Ohgod, lämna hertsön? Okej, nästan lämna hertsön. Försöker hitta allt positivt, kan ju säga att jag kommer få en riktigt riktigt stor garderob iallafall. He-he..

For iallafall förbi mormor och morfar och hälsade på, åh vad jag älskar dom! Seriöst, dom är bäst i världen. Så gulliga, så roliga och så bäst. Och nu allt det här med flytten, har mormor sagt till mamma: Johanna kan ju bo här också, vi kan göra om det här rummet och bla bla bla! Mamma ba: alltså, hennes pappa bor ju fortfarande här.. Mormor ba: EH, juste.. MEN ÄNDÅ.

Vi åt kebab och pratade om allt möjligt. Sen när jag kom hem ville jag duscha på en gång! Men blev kvar vid datorn fram tills nu. Fast nu har jag renbäddat iallafall, ascoola sängkläder. Är så sjukt less på alla 'fina&passande' sängkläder, kör mest med sängkläder från när jag var liten, sover faktiskt bäst då. Ångest och stress fri, alltid. Mussepigg och alla dom där småbarns kompisarna.

Blir att dra förbi Jennie senare, en blomfluga viskade i mitt öra att dom skulle dricka? Men jag vet inte riktigt. Ska iallafall dit och vara med Jennie, såklart. Åh, nu blir det dusch.