fredag, januari 9

Igår gick jag och la mig nio. Okej, halv tio.. Men ändå. Eller jag skulle just släcka, så fick jag ett sms av pappa där det stod 'Lukas har fått ett nytt hem *snyft* :(' fort ringde jag han och sa: HAR NI DÖDAT HAN?!?! Jag kände verkligen hur det klumpade sig i halsen. Då sa han: Neeeeeeeeej, nej nej nej! (panik) Jag gav bort han! Så, på något sätt... Så fick Pappa någon att ta emot Lukas? Klart det känns lite jobbigt, jag hade ingen aning om at vi skulle ge bort han. Jag köpte ju ändå han när jag var i 9års åldern, och nu är jag 16. Alltså, det skulle ha blivit åtta år till sommaren, för jag köpte han en sommar. Min lilla ödla Lukas, åååh! Han var alltså åtta år nästan. Men jag tror han har det bättre nu :). Lets hope that!

Iallafall när jag vaknade så hade jag VÄRLDENS JÄVLA MAG ONT! Det gjorde så ont att jag inte ens kunde gå, och jag har aldrig ont i magen :(.. Ja, så jag for till farmor, i kanske.. 10 min. Sen gick jag argt till bussen, satt mig i bussen, åkte till Hallonstigen, ringde Ellen som kom ut och mötte mig, klockan var kanske.. Halv åtta? INGEN annan skulle orkat möta mig vid den tiden! Så, är hon världens bästa eller är hon världens världens bästa? Åh gullet. Så jag stod och pratade upprört, men lugnade ner mig. Aja, hon skulle ringa senare så jag kanske ska vara med henne idag :).

När jag kom hem tappade jag upp badkaret, la i en hårinpackning och snurrade en fuktig varm handduk om håret, la på en ansiktsmask, stoppade i badolja SAMT badbubbelz och hämtade ett glas juice, slog på lugna favoriter och låg där och drömde. Shit vad mysigt det var! Nu är jag avslappnad och ska se Kidulthood.

Idag ska vi även fa och titta på en lägenhet, det ska bli spännande. Jag har till och med bestämt att jag ska ge mig själv en flyttblomma till mitt nya rum :). Typiskt mig, alltid ta vinsten i förskott. Men nåja, vem skule jag vara utan den personligheten? Jag menar, den är ju ungefär 50% av mig, blandat med min dålig-förlorare-loser-sida.

Nä nu ska jag sluta tjattra och kura ihop mig i sängen :)
btw, Led Zeppelin är cool.